30 méterről bárkit ártalmatlanít az új amerikai fegyver

A Specter név egy olyan különleges töltényt takar, amelyet bármilyen 12-es kaliberű puskából ki lehet lőni, hogy sokkolják vele a célpontot. A kérdés jelenleg az, mennyire (élet)veszélyes.

További tartalmak:

Kiderült, hogy mikor érkezik PC-re a Horizon Zero Dawn, valamint milyen konfiguráció kell majd ahhoz, hogy kifacsarjuk belőle a maximumot.

Az egyik legnézettebb youtuber kifejtette véleményét a világon végigsöprő jelenségről, ami egyik pillanatról a másikra törheti derékba bárki karrierjét.

Érkezett néhány friss pletyka a WB Games Montréal játékát illetően.

Van élet Ellen Ripley-n és Beatrix Kiddón túl, avagy ezek a csajok garantáltan szétrúgják a... bármidet.

A Juggernaut Royale Trios mód meccsei nagyjából úgy működnek, mint a hagyományos összecsapások, egy igencsak nagy különbséget leszámítva.

Beleznai Márk Agapé címmel, Gryllus Dorka és Kenéz Ágoston főszereplésével készült rövidfilmjét kiválasztotta a cannes-i filmfesztivál Cinéfondation programja. A világ legnagyobb presztízsű filmes ser...

A Firefly Studios egy közel 10 perces videóval lepett meg minket, ami bemutatja, hogy milyen csapdákat vethetünk be egy ostrom során.

Az elmúlt időszakban számos alkalommal számoltunk be arról, hogy szinte egy nagy várományos premierdátuma sincs biztonságban az idei évben, és bár nagyon lassan éledezni látszik a filmes szakma a hoss...