A Nemzeti Kibervédelmi Intézet kiírta Facebookra a nap mottóját: dsadsadasd

Kinevezték az új államtitkárokat, a miniszterelnök extraprofitadót jelentett be, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet pedig megmondta a frankót. Ez történt szerdán.
További tartalmak

A Facebook szabályzata elvileg tiltja a káros vagy félrevezető hirdetések feladását, ám bizonyos reklámok mégis átcsusszannak az ellenőrzésen.

A Meta elérkezettnek látta az időt, hogy az alapoktól kezdve építse újjá a Facebook-csoportokat. Azt mondják, mindenkinek jobb lesz tőle.

Könnyen bedőlhetnek a felzaklatott felhasználók a csalásnak.

A Facebook algoritmusa azonnal lecsap azokra a bejegyzésekre, amelyekben abortusztablettát kínálnak a felhasználók. Pedig ez az amerikai törvények értelmében nem tiltott.

A jelek szerint a Meta nem nagyon bánja, ha végül el kell távolítania egy-egy reklámot a közösségi oldalról.

A legjobb maffia filmek A maffia (olaszul mafia), mint szervezett bűnözői csoport a filmipart is megihlette. Számos olyan film készült, amely a bűnszövetkezetet mutatja be. Ezek közül, most a legjobb 10-et gyűjtöttük össze. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik. Neked melyik a kedvenc maffiás filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! 10. Fekete […]
The post 10 legjobb maffia film, amit látnod kell appeared first on Filmezzünk!.

Terence Hill kitüntetésben részesült élete munkájáért Olaszországban! Kitüntették Terence Hillt élete munkájáért Olaszországban, adta hírül a Piedone Nyomában Facebook oldala! A “Moige” non-profit egyesület a “Movimento Italiano Genitori” rövidítése, ami nagyjából annyit jelent, mint “olasz szülők mozgalma”. Az egyesület évről évre értékeli a sorozatokat, műsorokat, de a webes és streaming tartalmakat is, hogy mennyire alkalmasak […]
The post Terence Hill kitüntetésben részesült élete munkájáért Olaszországban! appeared first on Filmezzünk!.

A Meta elsőként három luxusmárkával szerződött le, hogy digitális ruhát áruljanak a Facebookon a felhasználók avatarjainak.