A koronavírusos gyerekek átlagosan 6 nap után meggyógyulnak

A Covid-19 tüneteitől hosszú távon szenvedő gyerekek száma nagyon alacsony egy új kutatás szerint.
További tartalmak

Az alkotók örökösei ellen indított per kimenetele dönthet ezeknek a milliárdokat érő karaktereknek a sorsáról.

Egy igazán különleges meglepetéssel készül idén karácsonyra a Hallmark csatorna, amelyben a Vissza a jövőbe két sztárja is visszatér.
Történetesen a Next Stop, Christmas című produkcióról van szó, amely nem csupán Christopher Lloydot és Lea Thompsont hozza össze egy történetben újra, hanem az időutazás koncepcióját is használja.
A történet szerint Angie egyre gyakrabban mereng a múlton, vajon mi...

Diana hercegnő tragikus történetét mindenki jól ismeri, de ha valaki mégsem, az most több filmben is megismerheti. A korona című sorozatban is szerepel, illetve októberben még egy musical is érkezik a Netflixre. És ezzel még nincs vége a sornak, ugyanis Kristen Stewart főszereplésével novemberben debütál a Spencer, amely most vadonatúj előzetest kapott.
A Spencer egy karácsonyi időszakot ölel fel...

A legutóbbi frissítés javította a hibát, ami idővel megakadályozhatta volna az összes játékunk futtatását.

Hogy micsoda?? A Vissza a jövőbe sztárjaival új időutazós film jön karácsonyra Egy igazán különleges meglepetéssel készül idén karácsonyra a Hallmark csatorna, amelyben a Vissza a jövőbe két sztárja is visszatér. Történetesen a Next Stop, Christmas című produkcióról van szó, amely nem csupán Christopher Lloydot és Lea Thompsont hozza össze egy történetben újra, hanem az időutazás koncepcióját is használja. […]
The post Hogy micsoda?? A Vissza a jövőbe sztárjaival új időutazós film jön karácsonyra appeared first on Filmezzünk!.

A képernyő előtt: fitten a sorozatod vagy a munkád közben Valószínűleg tudod, hogy ha izomtömeget szeretnél felszedni, akkor elegendő mennyiségű fehérjét kell fogyasztanod. De azt is tudtad, hogy a bevitelük akkor is ugyanolyan fontos, ha fogyni szeretnél? A jelenlegi tudományos tanulmányok ugyanis rámutatnak arra a tényre, hogy a magas proteintartalmú diéta az alacsony proteintartalmúval összehasonlítva […]
The post A képernyő előtt: fitten a sorozatod vagy a munkád közben appeared first on Filmezzünk!.

Hamarosan a régi, alacsony felbontású digitális arcunk mosolyoghat vissza ránk.

Nem fekteti ki többé a CMOS gombelem lemerülése a játékkonzolt.