Androidos? Könnyebb és gyorsabb verziót ad ki az Outlookból a Microsoft

A Microsoft a középkategóriás mobilokra szánja az Outlook Lite-ot, ami könnyebb és gyorsabb az eredeti appnál, mégis egy teljes értékű programból beszélhetünk.
További tartalmak

Néhány nap múlva kerül sor egy Microsoft-rendezvényre, amelynek főszereplője a megújult Surface Pro, a Surface Pro 8 lehet. Azonban a pletykák egy újabb androidos telefont is emlegetnek. Nagyjából egy évvel ezelőtt mutatta be a Microsoft különleges, két kijelzővel szerelt androidos telefonját, a Surface Duót. Ez is összehajtható telefon, bár nem egészen úgy kell elképzelni a hajtást, mint […]
The post Kíváncsian várjuk a Microsoft új androidos mobilját appeared first on technokrata.

A nyárból már alig van hátra, és beindult az iskolaszezonos vásárlás is: mindenki szalad új táskáért, tornazsákért, füzetekért és tollakért. Ezzel együtt érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyi mindenre lehet a játékon és filmezésen túl használni az okostelefonokat. Ha már a gyerekek egyre többet lógnak rajtuk, célszerű lehet figyelni arra, hogy milyen hasznos alkalmazások érhetőek el Android készülékeken.

A mobil működését optimalizáló, rendszertisztító alkalmazásnak tűnnek, valójában viszont épp az ellenkezőjét teszik: a McAfee kiberbiztonsági vállalat kutatói által felfedezett androidos appok kéretlen reklámokkal árasztják el a telefonokat, így lelassítanak mindent.

Megérkezett a Huawei házon belüli operációs rendszerének új verziója, a HarmonyOS 3. Az amerikai szankciókat követően kifejlesztett HarmonyOS eltér az Androidtól, és a Huawei Mobile Services (HMS) szolgáltatásra támaszkodik, nem a Google Mobile Services-re (GMS). A 2022-es Smart Office Launch esemény főleg az új hardverekre összpontosított, a Huawei azonban bemutatta frissített operációs rendszerét is. Pár […]
The post Ilyen a HarmonyOS 3: A Huawei Android-alternatívája jobb akkumulátor-üzemidőt és új funkciókat ígér appeared first on Techkalauz.

Könnyen megeshet, hogy egy-egy régebben megjelentetett mobilalkalmazás már nem található meg az iOS vagy az Android kínálatában, de így is van rá módszer, hogy telepíthesd őket.

Több millió androidos telefonra jutott el egy kártevő, amely fizetős szolgáltatásokra iratkozott fel a felhasználók háta mögött.

Most nem szabad kijelentkezni benne a felhasználói fiókból.

Az olcsóbb készülékeken is szárnyalni fog a Microsoft Outlook e-mail kliens.