Árfelezés, netduplázás: újraindítási tarfiakedvezményeket hirdetett ki a Telenor

Hat hónapon át kedvezményes tarifákkal segíti új üzleti ügyfelei újraindulását a Telenor Magyarország – azzal a feltétellel, hogy a cég utána másfél évig még a szolgáltatónál marad.
További tartalmak

Apró meglepetéssel készült a labdarúgó-Európa-bajnokság pénteki nyitónapjára a Telenor.

Megújította a nyaralóba, utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját a Telenor. A Hipernet Home+ Holiday csomag havi költsége a használatnak megfelelően változik, és csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen netezünk.

Bár a Telenor még nem jelentette be, de úgy tűnik, hogy már Budapesten is egyre több helyen élesíti az 5G-s hálózatát – írja a HWSW. Ennek méréséhez nem kell más, mint jókor lenni jó helyen, na meg egy 5G-s készülék. A szolgáltató lefedettségi térképén még nem szerepel az 5G, de HWSW szerint ettől még működik. A lap szerint […]
The post Óvatosan, de elkezdett működni a Telenor 5G hálózata appeared first on technokrata.

Hivatalos bejelentés még nem volt, de a tapasztalatok alapján a Telenor nemrég több magyarországi régióban is élesítette az 5G hálózatot, amit már használhatnak az előfizetők. A Telekom és a Vodafone után a Telenor is elindította az 5G-s szolgáltatást Magyarországon, derült ki a HWSW cikkéből. A portálnak több olvasója is jelezte, hogy mindenféle trükközés nélkül tudtak [...]

A szolgáltató hivatalosan még nem is közölte, hogy élnek a csatornák, de valaki már rá tudott csatlakozni.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Telenor Magyarország támogatásával indult el a „GYŰJTSVELEM” használt mobiltelefon, e-kütyü és elemgyűjtő bajnokság, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára. A Fenntarthatósági Témahét keretében indult országos versenyre általános iskolák és diákok jelentkezését várják. A május végéig tartó megmérettetés legaktívabb diákjai értékes nyereményeket zsebelhetnek be.

Tarifától függően dupla adatkeret vagy extra 100GB belföldi Hipernet vehető igénybe.

Május 10., a madarak és fák napja alkalmából a Telenor, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Cellect együttműködésében limitált szériás, 100%-ban lebomló, növényi alapú mobiltelefon tokok készültek. Az Év madarát, a cigánycsukot ábrázoló kollekciót Czikkely Panni formatervező művész álmodta meg. Minden eladott tok árából 500 forint az egyesület „Év madara” programját támogatja.