Az Apple iPhone 14 heteket késik a kínai zárlatok miatt

A Nikkei Asia legfrissebb jelentése szerint az Apple kínai beszállítói le vannak maradva az iPhone 14 fejlesztésével az országos COVID-zárlatok miatt.
További tartalmak

Bár még mindig csak a béta 1-es változatnál tartunk az iOS 16 esetén, azt már tudni, hogy számos újdonságot pakolt bele az Apple. Felfedeztek köztük egy olyat is, ami – mondhatnánk kis túlzással – egy jó adag bosszankodástól kímélheti meg majd a felhasználót.

Az iPhone mellett több új Apple Watch, Mac és iPad is lehet a csőben, valamint az AirPods Pro is kaphat egy frissítést.

80 millió OLED-panelt rendelt be a Samsungtól az Apple az iPhone 14 mobilokhoz, de a BOE is szállíthat talán.

Egy leaker azt állítja, hogy az Apple iPhone 14 sorozata 2022. szeptember 13-án fog megjelenni. Szivárogtatónk ne áll meg itt, állítása szerint az új Apple iPhone 14 Pro Max erősebb lesz, mint a 3. és 4. generációs iPad Pro modellek. Egy Apple leakekre szakosodott Twitter fiók, név szerint iHacktu ileaks érdekes információkkal lepte meg a […]
The post Az iPad Pro teljesítménye egy iPhone-ban? Szivárgások szerint igen! appeared first on Techkalauz.

Koreai források szerint a Samsung kapta idén is a legnagyobb megrendelést az új iPhone-ok kijelzőjét gyártó cégek közül.

Elárult néhány eddig nem ismert kulisszatitkot az Apple volt mérnöke.

Valószínűleg az Apple-nél sem gondoltak arra, hogy vissza is lehet majd élni az iOS 16 egyik rég várt funkciójával. Egy zaklatási ügyekben jártas amerikai ügyvédnő viszont egyenesen az almás céghez fordult emiatt.