Az Apple-nél folytatja az MI-ügyi szakértő, akinek elege lett a Google-ből

Nem kerül túl messzire a pályától, csak a háttérben lévő logó változik: a Google helyett az Apple-nek dolgozik tovább a mesterségesintelligencia-kutatással foglalkozó Samy Bengio.
További tartalmak

Az Apple az iOS 15-ben is megújult Safarihoz két funkciót is lemásolt a Google Chrome-ból.

Egy barkácsoló kedvű felhasználó egy saját készítésű inteles iMac konfigurációt hasonlított össze az Apple M1 lapkájával szerelt géppel. Érdekes eredmények születtek.

A jövőben mindegy lehet, hogy milyen böngészőt használunk, ha megtetszik egy bővítmény – legalábbis e nemes cél érdekében állt össze az Apple, a Google, a Mozilla és a Microsoft.

Partnerségre lépett az Apple, a Google, a Microsoft és a Mozilla.

Valamikor az év későbbi részében az Apple nyomdokaiba lép a Google.

Legújabb chipjei bejelentésének „melléktermékeként” újra támadásba lendült az Intel, és ismét csak a szerény játékélményeket rója fel az Apple nevével fémjelzett Maceknek.

A BAPCo CrossMark adatbázisában találták meg az Intel Core i7-1195G7 processzort, amely úgy tűnik komoly teljesítménytöbbletet tudhat magának az AMD Ryzen 9 5900HX-hez képest. De nem ez a meglepő, hanem hogy az Apple házon belüli M1 CPU-jához (ami köztudottan brutálisan erős lett) képest is többletet tud felmutatni. Nemrégen megtudhattuk, hogy az Intel következő mobil-CPU frissítése […]
The post Az Intel Core i7-1195G7 12% illetve 16%-os többletet mutat a Ryzen 9 5900HX és az Apple M1-hez képest BAPCo CrossMarkban appeared first on Techkalauz.

Míg korábban a Google Play áruházában és az Apple App Store-jában is 4-es értékelésen állt (az 5-ből) a Facebook alkalmazása, mostanra a 2,5-es osztályzatot sem éri el az app.