Ebbe a játékba belecsomagoltak egy szívmelengető mozifilmet

Megfelelően adagolt cukisággal szinte bármi eladható, főleg akkor, ha az alapanyagot olyanok biztosítják, akik az animációs filmek világában is otthonosan mozognak. Az Ember Lab különleges videojátéka viszont így is tud újat mutatni. Kipróbáltuk a PlayStation 5-ön is játszható Kena: Bridge of Spiritsszet.
További tartalmak

Már több, mint harminc éve, hogy bemutatták a Ragadozót. A franchise-hoz azóta két folytatás készült, a Ragadozó 2 (Ragadozó Los Angelesben) és Ragadozók, majd egy újabb mozifilmmel rukkolt elő Shane Black, ez volt a Predator - A ragadozó (nem gondolták túl a címválasztást). A ragadozó ezen kívül feltűnt még számos spin-offban, videojáték adaptációban, crossoverben és még sorolhatnánk. Lényeg a lé...

A korábbi Kaptár-filmektől eltérő, de az eredeti videojátékokhoz hű adaptáció érkezik Johannes Robertstől. Befutott A kaptár: Raccoon City visszavár előzetese!
Az év egyik legígéretesebb horrorja érkezik decemberben a mozikba, melyhez végre megérkezett az első hivatalos előzetes is.  A produkció Campcom kultikus videojátékának első két részén alapul, így a feszültség és az erős atmoszféra garantá...

Új képregényes kvízsorozatunkban nem a mozifilmek, tévésorozatok vagy videojátékok, hanem kifejezetten a füzetek kapcsán teszünk fel nektek kérdéseket.

A pontszámok előzetesen is komolyan befolyásolhatják az ember hozzáállását egy filmhez vagy videojátékhoz, ez pedig hatalmasat ronthat a végső mozi- vagy játékélményen.

Már a Sonic, a sündisznó mozifilm megszületése sem volt egyszerű. Amikor a készítők bemutatták az első előzetest, valóságos népharag zúdult a nyakukba. A sok évtizedes múltra visszatekintő videojáték-karakter ugyanis finoman szólva sem hasonlított saját magára. Olyan nagy volt a felháborodás, hogy a készítők gyorsan vissza is ültek a tervezőasztalhoz és egy sokkal meseszerűbb karakterrel rukkoltak...

Sok helyen még be sem mutatták, de máris berendelték a Free Guy 2. részét! A legtöbb helyen hétvégén debütált a mozikban a Free Guy, melyben Ryan Reynolds egy öntudatra ébredt videojáték karaktert alakít. A film viszonylag teljesített, és világszerte már 50 millió felett hozott, ami a járvány alatt kimondottan jó eredménynek számít. Persze, ebben annak […]
The post Sok helyen még be sem mutatták, de máris berendelték a Free Guy 2. részét! appeared first on Filmezzünk!.

A Xenomorphok immár jó negyven éve az életünk részét képezik, legalábbis a mozivásznon keresztül. Az Alien franchise eddig négy epizódot és két kétes minőségű előzményfilmet ért meg, nem számolva a videojátékokat, könyveket és persze képregényeket. Ám utóbbiak most új erőre kaptak, mióta a Marvel szerezte meg a jogokat. És a legújabb Alien képregényből érdekes dologra derült fény.
Mint azt minden...

Videóba szedtünk pár olyan, mozifilm alapján készült videojátékot, amit mindenképp érdemes pótolni, ha esetleg kimaradt volna nektek ezidáig.