Egy, a Földhöz hasonló bolygóra bukkantak a Naprendszer közelében

A Gliese 486 b exobolygót a szuperföldek kategóriájába sorolták, a felszíni hőmérséklete 430 Celsius-fok körül lehet.
További tartalmak

Melissa Gilbert érdekességek A farm, ahol élünk sokunk kedvenc gyermekkori sorozata volt. Többen még ma is rajonganak az 1974-ben útjára indult szériának, amely 9 évadot élt meg. Aki ismeri, annak talán Melissa Gilbert, azaz Laura nőtt leginkább a szívéhez. A színészi stábból ő neki jutott a legtöbb film, sorozatokkal együtt, összesen 32 különböző alkotásban próbált […]
The post 12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről appeared first on Filmezzünk!.

Elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és fejlesztés, még akkor is, ha a hazai piac egyik vezető cégéről beszélünk. Harminc éve jelen vannak a szektorban, mégis új cég- és brandnévvel jelentkeztek: Veit Tamással, a Cemix Hungary, Croatia, Romania Group ügyvezetőjével beszélgettünk.

Nem más, mint Solid Snake eredeti szinkronhangja erősítette meg, hogy hozzá is eljutott az erről szóló infó.

A 2021. április 20-én megrendezett hardvereseményének keretei között mutatta be a frissített 4K-s TV dobozkáját az Apple. Ezt a modellt az az A12 Bionic chip hajtja, ami egykor a csúcs iPhone-okban teljesített szolgálatot. Ezenkívül képes lesz a színek egyensúlyozására és egy továbbfejlesztett Siri-képes távvezérlőt is kapott. Több eszköz között a címben szereplő Apple TV-t is […]
The post Frissített Apple TV 4K – A12 Bionic chippel és új távirányítóval érkezik appeared first on Techkalauz.

A játékautókat készítő cég a nagy autógyárakhoz hasonlóan törekszik a megújuló energia használatára és az újrahasznosításra.

Közelebbről is megismerhetjük az új főhőst, Alexet.

Londonban nyitja meg a saját fodrásszalonját az Amazon, hogy modern technológiákkal kísérletezzen.

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet riasztást adott ki a magyar nyelvű, zsaroló hangvételű levelekkel miatt, azok mennyisége, az érintett szervezetek és a címzettek miatt.