Frissítse gyorsan a Shazamot, és akkor még több dalt fog felismerni

Sokak telefonján ott a zenéket felismerő fül, azaz a Shazam. Az alkalmazás hallás után azonosítja a különféle muzsikákat. Egy frissítésnek köszönhetően pedig még az eddiginél is jobb lehet.
További tartalmak

Új intelligens pénzügyi alkalmazással bővült a HUAWEI mobilökoszisztémája, amely lehetővé teszi az NFC-s, érintésmentes fizetést a gyártó legújabb P50 készülékcsaládjának okostelefonjain is, más, már a piacon lévő HMS-alapú készülékhez, például a HUAWEI nova 9-hez hasonlóan. Az alkalmazás a felhasználó tartózkodási helyétől függetlenül bármilyen bankkal vagy kártyaszolgáltatóval működik, és már elérhető Magyarországon is. 

Két új hírcsatornával bővültek a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmak – ezzel 96-ra emelkedett azon csatornák száma, melyek mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén hozzáférhetőek a Direct One előfizetői számára.

Az Apple ugyan kitiltotta alkalmazás-áruházából az Epic Games igen népszerű játékát, a Fortnite-ot, azonban egy fura csavarral mégis csak visszatérhet a kaland az iPhone-okra (és persze az androidos telefonokra is).

Az Apple bővítményként tette elérhetővé a Google Chrome felhasználói számára a Shazamot. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a zenefelismerő alkalmazások közül a Shazam az egyik legnépszerűbb. A program az androidos telefonokra, valamint az iPhone-okra is elérhető már jó ideje – utóbbi nem meglepő, hiszen 2017-ben az Apple felvásárolta a céget –, most […]
The post A Shazam már telepíthető Google Chrome bővítményként is appeared first on technokrata.

A Razer hamarosan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az RGB-s eszközeik vezérlését egyetlen helyről, a telefonjukról irányítsák a Razer Smart Home alkalmazás segítségével. A cég más vállalatokat is bevont a projektbe, ilyen például a Nanoleaf, a LIFX, a Yeelight, a Monster és a Twinkly is. Kétségtelen, hogy világszinten az egyik „legRGBsebb” cég a Razer. […]
The post CES 2022 | A Razer új Smart Home alkalmazásával az összes RGB-s eszközt okostelefonnal vezérelhetjük appeared first on Techkalauz.

Alig kezdődött meg az újév, máris megérkezett az AnTuTu benchmark alkalmazás havi listája, amely összesíti a legjobban teljesítő Android operációs rendszert futtató okostelefonokat a decemberi mérések alapján. Ezúttal is két különböző táblázatot publikáltak, az egyikben a zászlóshajó kategóriába sorolható mobilok, a másikban pedig a középkategóriás készülékek lettek rangsorolva. A prémium kategóriában immáron harmadik hónapja a [...]

A számítógépeknél megszokott tevékenység, hogy a nem használt szoftvert bezárja a felhasználó, hiszen azzal erőforrás szabadítható fel. A telefonok viszont, azon belül is az iPhone-ok máshogy működnek.

Nem pihen a Samsung a két ünnep között, hiszen a napokban számos készülékükön kezdték meg a frissítést Android 12-re, így érdemes a Beállítások alkalmazásban ránézni a szoftverfrissítés menüpontra. Egész pontosan az alábbi telefonokon és tableteken lehet számítani arra, hogy megérkezik a Google új operációs rendszere, illetve a One UI 4.0 kezelőfelület: Galaxy S10 készülékcsalád Galaxy S20 készülékcsalád […]
The post Ezek a Samsung eszközök már frissíthetők Android 12-re appeared first on technokrata.