Keveset beszélnek róla, pedig lenne miről: ilyen lehet az iPhone 14 kamerája

Három hónapra sem vagyunk már az idei iPhone-ok bejelentésétől, így egyre több a hír az Apple új eszközeiről. Legutóbb a szelfikamerákról érkeztek értesülések, amelyekhez csak annyit tehetünk hozzá: bárcsak igaznak bizonyulnának.
További tartalmak

Először a 2010-ben piacra dobott iPhone 4-en alkalmazta az üveg borítást az Apple, de hamar áttértek alumínium hátlapra. Ezeknek viszont komoly hiányossága volt, hogy nem lehetett őket alkalmassá tenni a vezeték nélküli töltésre, így az iPhone 12-vel visszahozták a jó üreg “üvegszendvics” kialakítást. Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalánál (USPTO) benyújtott dokumentációt a Patently Apple […]
The post Kéne egy üvegből készült Mac? – Naná! appeared first on Techkalauz.

Bár a mobilpiac régóta nem látott, nagy lejtőre került, az Apple 90 millió mobilt rendelt be, bízva az iPhone 14 széria remek eladásaiban.

Bár csak ősszel érkezik az Apple új operációs rendszerének publikus verziója az arra alkalmas készülékekre, sorra jelennek meg a fejlesztőknek szánt béta változatok, amelyekből sok új funkcióra fény derül.

Nem nagy ördöngösség egy iPhone-nal fotózni, azonban kép és kép között óriási különbség lehet, miután az okostelefonos fotózásnak/videózásnak is megvannak a trükkjei. Az Apple két új videóval mutat be fotózási trükköket.

Ha minden igaz, az idén is rengeteg új iPhone-t boríthatnak a piacra a cupertinóiak.

90 milliós rendelést adott le az Apple, bízik az iPhone 14 sikerében. Az iPhone 14 széria megjelenése már egészen közel van, így természetes, hogy egyre gyakrabban kapjuk a híreket róla. A legutóbbi Bloomberg jelentés felfedte, hogy az Apple meglehetősen bízik az új készülékek sikerében a jelenlegi világgazdasági helyzetben is, hiszen ugyanúgy 90 milliós rendelést adott […]

Bár az előrejelzések szerint úgy tűnik, hogy erős lesz a kereslet az idei iPhone-ok iránt, az Apple-nél úgy gondolják, hogy azért egy kis noszogatás sohasem árthat. Ez az ösztönzés ezúttal az androidosokban felmerülő kérdések megválaszolását jelenti.

A szivárogtatók információi még nem egységesek, de már lehet sejteni, hogy mikor lesz a nagy Apple-bemutató.