Már ciki a tévénézés, de akkor mi az igazán menő a magyar fiataloknál?

A legfiatalabb magyar internetezőkről készült könyv, mely igyekszik megmutatni, miért lógnak annyit a fiatalok a mobiljukon, és hogy mit fogyasztanak rajta. Guld Ádámmal, A Z generáció médiahasználata című kötet szerzőjével beszélgettünk.
További tartalmak

Adatvédelmi szempontból nem túl szerencsés választás a Google Chrome, sem a Samsung Internet.

Megszerezte FCC tanúsítványát a Galaxy Z Fold4, így már szinte egyen útja van a megjelenéshez. Az FCC-től azt tudhattuk meg, hogy az eszköz támogatja az S Pent, valamit a legújabb mobilinternet- és Wi-Fi csatlakozási szabványokat. Várhatóan augusztus 26-án debütál a készülék. A Samsung egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy piacra dobja a Galaxy Z Fold4-et. […]
The post Megvan az FCC tanúsítvány, a megjelenésre várunk – Érkezik a Samsung Galaxy Z Fold4 appeared first on Techkalauz.

Megmutatjuk, hogy mobil eszközökön és számítógépen milyen beállítások lehetnek segítségedre abban, hogy megvédd gyermeked az interneten leselkedő veszélyektől. 

Vezetékes és mobilos szolgáltatásainál is komoly gondokkal küzd a kanadai Rogers szolgáltató.

Len Wiseman 2007-ben megrendezte a negyedik Die Hard filmet, melynek magyar címe "Legdrágább az életed". Ez az epizód már rendelkezik rengeteg sületlenséggel, modernizációval. McLane egy idő után azon kapja magát, hogy túl modern lett a világ. Hiszen egyre inkább minden az internet és mobil körött forog. Viszont ki másra, ha nem kedvenc zsarunkra hárulna ismételten a feladat, hogy megmentse a vilá...

Ötmilliárdos keretből indult mobilkészülék-csere program, amellyel mobilinternetezésre alkalmas 4G-képes eszközöket lehet beszerezni.

Hazánkban már 6,2 millióan használnak okostelefont és nagyjából 6 millióan interneteznek mobiljukon a 18–69 éves korosztályban, derült ki az eNET legújabb reprezentatív kutatásából. A magasfokú okostelefon-penetráció mellett azonban több internetes tevékenység van, ahol nem ezt az eszközt preferáljuk – ilyen például a webáruházi vásárlás vagy a levelezés, ahol a számítógépet részesítjük előnyben. Fizetni nem nagyon szeretünk a szolgáltatások használatáért.

Hazánkban már 6,2 millióan használnak okostelefont és nagyjából 6 millióan interneteznek mobiljukon a 18-69 éves korosztályban, derült ki az eNET legújabb reprezentatív kutatásából*. A magasfokú okostelefon penetráció mellett azonban több internetes tevékenység van, ahol nem ezt az eszközt preferáljuk – ilyen például a webáruházi vásárlás vagy a levelezés, ahol a számítógépet részesítjük előnyben. A készülékek technológiai fejlődése, valamint a hozzájuk kapcsolódó új szolgáltatások megjelenése folyamatosan alakítják az eszköz- és internethasználati szokásainkat.