Mától itthon is elérhető a Honor Band 6

Hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciókkal és akár 14 napos üzemidővel ellátott okoskarkötőt hozott a Honor.
További tartalmak

Az 50 Pro+ lehet a függetlenként visszatérő gyártó első komolyabb eresztése: Snapdragon 888 chip, tripla kamera és 120 Hz-es AMOLED kijelző várható.

Nagyobb kijelzőt és akkumulátort kapott az előző generációs változathoz képest a Honor új okoskarkötője, a Honor Band 6.

Hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával és akár 14 napos üzemidővel ellátott új, prémium okoskarkötővel bővül a HONOR viselhető eszközeinek sora.

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. 

Április végétől hazánkban is rendelhető a HONOR Band 6 méretes, 1,47” AMOLED kijelzővel.

A korábban Huawei alá tartozó Honor bemutatta az első okostelefonját azóta, hogy különvált az anyacégtől. Végre leleplezték a Honor V40 5G nevű mobilt, ami 120 Hz-es OLED kijelzővel, izmos MediaTek Dimensity chippel, korrekt kamerákkal és villámgyors töltéssel debütált, ráadásul meglehetősen kedvező áron. Az újdonság megjelenítője 6,72 hüvelykes és OLED panelre épül, a szélein ívelt, a [...]

A Honor Band 6 okoskarkötő hatalmas, okosóra méretű kijelzővel büszkélkedhet és várhatóan Európában is piacra kerül.

A pár hét múlva megjelenő Honor V40 okostelefonról újabb információk láttak napvilágot.