Megjelent egy videó, amelyen állítólag egy orosz rakéta megfordul és telibe kapja azokat, akik kilőtték: az oroszokat

Érdekes videó terjed az interneten: egy állítólagos orosz légvédelmi rakéta visszaszállt a feladóhoz.
További tartalmak

Azt eddig is tudtuk, hogy a Meta különféle alkalmazásai, mint a Facebook, a Messenger és az Instagram, minden lehetséges módon követik az internetes, illetve az interneten kívüli tevékenységünket, nemrég viszont egy új módszerre derült fény, amiről eddig nem volt információnk. A már említett közösségi appok az összes megosztott linkbe elhelyeznek egy paramétert, amivel követni tudják [...]

Tanzánia telekommunikációs cége, a Tanzania Telecommunications Corporation a 3720 méteren lévő táborban építette ki a nagysebességű internetet.

Mark Zuckerberg posztolt egy fotót a metaverzumból, de lehet, hogy nem kellett volna.

Napjainkban már majdnem egy tucat felhőalapú játékplatform működik, mégis sokan nem ismerik ezeket, sem az ezek nyújtotta előnyöket, és inkább az extra kiadással járó játékkonzolok felé fordulnak. Mindeközben a cloud gaming hatalmasat fejlődött az elmúlt években, és rendkívül költséghatékony hozzáférést ad a legszórakoztatóbb játékokhoz. Sokan nem tudják, de mindez ráadásul internetkapcsolattal percek alatt hozzáférhető.

Átalakította az életünket a világjárvány alatt elterjedt távmunka, amelyet jó néhány munkáltatónál részben vagy teljesen megtartottak. Megtapasztaltuk, hogy a „szakadozó internet” (valójában a hálózat túlterhelt, nem jól tervezett) mennyire ellehetetleníti a hatékony munkavégzést, megnehezíti a gördülékeny meetingelést. 

A Midjourney nevű platform gyorsan az internetezők kedvencévé vált, mert szinte bármilyen témából látványos képeket kreál.

Előbb plágiummal vádolta a Microsoftot, később viszont elismerését fejezte ki a redmondi óriásvállalat felé egy kínai cég társalapítója. Vitathatatlanul sokat fejlődött, és megbízható eszközzé vált a Microsoft antivírus megoldása, a Microsoft Defender. Vádak érték viszont a július végi 10. Internet Security Conference rendezvényen. A kínai Qihoo 360 Technology nevű internetbiztonsági cég társalapítója, Zhou Hongyi azzal […]
The post Állítólag tőlük lopta el a Microsoft a vírusirtójuk ötletét appeared first on technokrata.