Mennyire könnyen javítható az iPhone 12? Itt a válasz

Az iFixit csapata az idei, kereskedelmi forgalomba még nem is került iPhone-kon is elvégezte szokásos szétszedéses (teardown) vizsgálatát. A céljuk az volt, hogy kiderítsék, mennyire könnyen vagy éppen nehezen javítható az Apple újdonsága.
További tartalmak

Több iPhone-modellnél, illetve iOS-rendszerű eszköznél működött az a trükk, amely kihasználásával távolról is hozzáférhetővé váltak az Apple okostelefonjai. A sérülékenységet hosszú kutakodás után, a Google egy mérnöke fedezte fel. A mobilokkal ma már nincs gond.

Az olasz versenyhatóság 10 millió euróra büntette az Apple-t, amiért az félrevezette a vásárlókat az iPhone mobilok vízállósága kapcsán.

Az olasz versenyhatóságok szerint egyes iPhone mobilok nem olyan vízállóak, mint az Apple hirdeti.

Ming-Chi Kuo szerint nagy siker az iPhone 12, 2021-ben pedig érkeznek az új Macek és a megújult Apple Watch.

Mint ahogy minden újabb iPhone-modell esetében, ezúttal is kiderült, hogy mekkora a különbség a telefonok anyagköltsége és eladási ára között.

A legnagyobb méretű és a legnagyobb tudású iPhone is egyben, kamerában, üzemidőben és kijelzőben is többet nyújt, mint a kisebb változatok.

Amerikában 999 dollárba kerül ez az Apple okostelefon, amelynek az anyagköltsége a jelentések szerint 406 dollár.

A sebességteszten az Apple iPhone 12 egyértelmű különbséggel látványosan megelőzte a Samsung Galaxy Note20 Ultra modelljét.