Nagyon szép „hullócsillaggá” változott egy meghibásodott orosz kémműhold

Az Amerikai Meteor Társaság (AMS) mintegy 80 jelzést kapott az égbolton feltűnt, de már zuhanó szerkezetről. Pedig nemrégen állították munkába.
További tartalmak

Az új trailer megmutatta a sandbox MMORPG gyönyörű helyszíneit, és vérgőzös csatáit.

Hamarosan élesben tesztelik a komplex helyzetekben döntő MI-t.

A Honor a mai napig az esetleges amerikai tiltások árnyékában tevékenykedik, de az előző félévben debütált Honor 50 sorozat sokat segített nekik abban, hogy valamelyest visszanyerjék korábbi dicsőségüket, és újra elinduljanak a csúcs felé. Talán éppen ezért nem vártak tovább a folytatással, ami szerdán meg is fog érkezni a Honor 60 készülékek képében. A mobilokat [...]

Rengeteg D&D témájú tartalomra számíthatunk a jövőben.

Mikor lesz elérhető az Örökkévalók a Disney+-on ? És mi a helyzet, ha nincs Disney+ előfizetésed? Kérdések és válaszok idelent.
A Marvel moziverzumának negyedik fázisának harmadik filmjét  csak november 4-én mutatták be a mozikban, és legalább 45 napos színházi exkluzivitás után debütálhat a Disney+ streaming szolgáltatásban. 
Ellentétben a Fekete Özveggyel, amely felár ellenében streamelhető vo...

Sokak telefonján ott a zenéket felismerő fül, azaz a Shazam. Az alkalmazás hallás után azonosítja a különféle muzsikákat. Egy frissítésnek köszönhetően pedig még az eddiginél is jobb lehet.

Kész talány a Giants Studios sorozata, mert úgy tud egyre jobb lenni, hogy közben látszólag semmit sem változnak az egyes részek.

Februárban érkezhet a MediaTek ezúttal jóval ígéretesebb top ajánlata, a Dimensity 9000.