Ne lepődjön meg: mit tesz a Microsoft azokkal, akik megnyitják az Internet Explorert?

A hónap közepén a Microsoft végleg nyugdíjazta egykor ikonikus böngészőjét, az Internet Explorert. De mi lesz azokkal, akik még most is ezt a böngészőt használják?
További tartalmak

Előbb plágiummal vádolta a Microsoftot, később viszont elismerését fejezte ki a redmondi óriásvállalat felé egy kínai cég társalapítója. Vitathatatlanul sokat fejlődött, és megbízható eszközzé vált a Microsoft antivírus megoldása, a Microsoft Defender. Vádak érték viszont a július végi 10. Internet Security Conference rendezvényen. A kínai Qihoo 360 Technology nevű internetbiztonsági cég társalapítója, Zhou Hongyi azzal […]
The post Állítólag tőlük lopta el a Microsoft a vírusirtójuk ötletét appeared first on technokrata.

Hol van már a lesajnált Internet Explorer, egyre nagyobb piaci részesedést szerez magának a Microsoft Edge, a tetőtől talpig megújult böngésző. Hatékonyságának egyik titkát árulta el nemrégiben a fejlesztője.

Egy igazán hasznos funkcióval kísérletezik a Microsoft: lehetővé tenné, hogy a felhasználók közvetlenül az Edge böngészőből szerkesszék az interneten talált képeket.

Egy igazán hasznos funkcióval kísérletezik a Microsoft: lehetővé tenné, hogy a felhasználók közvetlenül az Edge böngészőből szerkesszék az interneten talált képeket.

Az Internet Explorer halála sem vethetett véget a régóta tartó hagyománynak.

A Microsoft 365 ütemtervében bukkantak rá néhány olyan bevezetés alatt álló újdonságra, amelyek messze túlmutatnak az Edge böngésző alapvető funkcióin.

Az Internet Explorer búcsújával tovább csiszolja az utódot a Microsoft.

Június 15-én a Microsoft teljesen megszűntette az egykor dicső – mára inkább viccesen lassú – webböngészőjének támogatását. Az Internet Explorer 27 évesen búcsúzott a közönségtől, ami nem is csoda, mivel mára a piac kevesebb mint 1%-a használta, illetve utódja, az Edge is már 7 éves. Még májusban történt, hogy a Microsoft Edge Enterprise CEO-ja, Sean […]
The post RIP Internet Explorer appeared first on Techkalauz.