Nem árulja az új Apple-terméket egy ausztrál üzlet, mert attól tartanak, hogy kárt okoz

Az Apple legújabb termékébe, az AirTagbe cserélhető elem került, ezt azonban nem mindenki tartja szerencsésnek.
További tartalmak

Nem kerül túl messzire a pályától, csak a háttérben lévő logó változik: a Google helyett az Apple-nek dolgozik tovább a mesterségesintelligencia-kutatással foglalkozó Samy Bengio.

Az Apple megszokott vonzó dizájnját hozza magával az elveszett tárgyak keresésére használható AirTag, azonban hiányzik egy olyan lyuk róla, ami egyszerűsíthetné a használatát. Mint kiderült, nem lehetetlen ilyet fúrni bele, de nem igazán érdemes ezzel kísérletezni.

CD-minőségű Bluetooth streaminget hoz az iPhone-okra az Apple Music Hi-Fi, ha hamarosan megérkezik, ahogy a szivárgásokban állítják.

Hozzávetőlegesen három hétig fog tartani a Apple kontra Epic tárgyalása. Már az első napon nyilvánvalóvá tette az Apple: nem szeretne Androiddá válni.

Ez is az Epic és az Apple pereskedésének köszönhetően derült ki.

Hordozható eszközink, így az okosórák is egyre gyakrabban állnak az egészség szolgálatában. A jövő évi Apple Watch egy sokak számára igen hasznos funkciót hozhat magával.

Bár a csúcslapkák között idén is a Qualcomm és az Apple dominál, jelentősen növeli részesedését 4G és 5G vonalon a MediaTek.

Keskenyebb notch, nagyobb kamerák, videón látható az ősszel érkező Apple iPhone 13 Pro Max dummyja.