Nokia okostelefon 36 ezer forintért?

Kiszivárgott a Nokia 1.4 teljes tudáslistája: 4000 mAh-s akkumulátor, 6.5 colos kijelző és 100 eurós ár jellemzik.
További tartalmak

Bemutatkozott a Nokia 1.4 méretes, 6.5 colos kijelzővel, nagy akkumulátorral és 99 eurós árcédulával.

Okostelefonos minimálprogramjába 6,5 hüvelykes kijelzőt, Android Go rendszert, 4000 mAh-s akkumulátort és Snapdragon 215-ös rendszerchipet rakott a HMD.

Bemutatta legújabb generációs összehajtható telefonját a Huawei. A Mate X2 új generációs, zászlóshajó okostelefon vadonatúj, kompakt kialakítással, szándékosan eltolt tömegközépponttal, nagy szilárdságú acél és szénszálas kompozit készülékházzal, Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerrel és Kirin 9000 5G chipkészlettel és az 55 W-os gyorstöltést támogató 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik. A kihajtott kijelző az egyik legnagyobb az iparágban, az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően pedig sokkal természetesebb a fogása.

A Samsung bemutatja az új Galaxy A32 5G okostelefont, amely széles körben elérhetővé teszi az 5G technológiát és a vállalat legújabb fejlesztéseit. A kiemelkedő akkumulátorkapacitásnak és teljesítménynek, a sokoldalú kamerarendszernek és a lenyűgöző kijelzőnek köszönhetően a Galaxy A32 5G a Samsung A szériájának egyik legerősebb tagja.     „A Samsung Galaxy A32 5G bemutatásával tovább erősítjük […]
The post Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G appeared first on technokrata.

A Samsung bemutatja az új Galaxy A32 5G okostelefont, amely széles körben elérhetővé teszi az 5G technológiát és a vállalat legújabb fejlesztéseit. A kiemelkedő akkumulátorkapacitásnak és teljesítménynek, a sokoldalú kamerarendszernek és a lenyűgöző kijelzőnek köszönhetően a Galaxy A32 5G a Samsung A szériájának egyik legerősebb tagja.

4000 mAh-s akkumulátorral érkezik a HMD Global új, belépőszintű okostelefonja.

Több népszerű Xiaomi telefont is leáraztak a napokban, ha esetleg mostanában tervezed új készülék vásárlását, akkor érdemes ránézned a listára! Leárazott Xiaomi telefonok 1. Poco M3 A Poco M3 csak nemrég mutatkozott be, de hamar nagy siker lett, ugyanis meglepően olcsón kínál korrekt hadvert, szép kijelzőt és hatalmas akkumulátort, a dizájnja pedig egyedi lett a [...]

Méltán híres okostelefon-kínálatára építve, a POCO Global bejelentette a márka függetlenedését és bemutatta vadonatúj, belépő szintű okostelefonját, a POCO M3-at. A 48MP-es, háromtagú kamerával felszerelt, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral, gyönyörű FHD + kijelzővel és Qualcomm Snapdragon 662 chipsettel érkező POCO M3 tökéletes eszköz lesz azok számára, akik út közben is a szórakoztató tartalmakat nézik a telefonjukon.