Változó áfabevallási szabályok: ezekre érdemes felkészülni

Júliustól az adóhivatal maga is elkészíti az áfabevallási tervezetet. Egyszerűbb lesz ezzel a cégek dolga? Elkerülhetők a buktatók is? A könyvelő számát törölhetjük a telefonunkból? Öt pontban bemutatjuk, hogy egyáltalán nem.
További tartalmak

A gyártó megdöntötte a saját rekordját, így nem fognak annyira kilógni a kamerák a telefonok hátlapjából.

Március legvégén mutatták be a Xiaomi Mi 11 széria új tagjait, az olcsóbb Lite modelleket, a Mi 11i-t, illetve az überbrutál Mi 11 Ultrát. A felsorolt telefonok Magyarországon is megjelennek, épp tegnap volt ennek a bejelentése, és elhoztuk nektek a hazai árakat. Kezdjük is mindjárt a legdurvább modellel! A Xiaomi Mi 11 Ultra ajánlott fogyasztói [...]

A Samsung egy újabb Galaxy M szériás okostelefon megjelentetésére készül, a mobil egészen pontosan a Galaxy M32 nevet fogja kapni. A gyártó feltöltött pár képet a készülékről a Samsung Mobile Press felületére, de a jellemzőket nem árulta el. Szerencsére azok nem hivatalosan így is napvilágra kerültek, így most nem csupán az akkubajnok mobil külalakját, de [...]

Apró meglepetéssel készült a labdarúgó-Európa-bajnokság pénteki nyitónapjára a Telenor.

Sajnálatos módon az LG Wing és ezen telefon tulajdonosai jogosan érezhetik magukat cserbenhagyva, ugyanis ki lehet jelenteni, hogy ezen telefon szoftveres támogatottsága szörnyű. A telefon még mindig Android 10-et használ, és csendben átállt ritkább, kéthavonta megjelenő biztonsági patchek kiadására is. Az LG 2020 szeptemberében jelentette be a Wing 5G-t, vagyis az általánosan ismert Winget, amely […]
The post Az LG Wing még mindig nem kapott operációs rendszer frissítést, nyolc hónappal az indulása óta appeared first on Techkalauz.

Egy nemrégiben nyilvánosságra került Samsung-szabadalomból kiderül, hogy a dél-koreai gyártó új, összehajtható modelljeit fizikai gombok helyett egyszerű ujj- és kézmozdulatokkal lehetne vezérelni.

A Xiaomi tegnap magyar nyelvű online esemény keretein belül bemutatta a márka legújabb, Mi 11 okostelefon-széria tagjait.

A realme, a világ leggyorsabban növekedő okostelefon-márkája és a Counterpoint Research közös tanulmányt jelentetett meg „ Making 5G Global: Accessibility for All ” címmel. Az anyag az 5G-s okostelefonok globális elterjedését, a jelenlegi piaci helyzetet, az 5G-evolúció műszaki trendjeit és az 5G elterjedésében élen járó márkákat és régiókat elemzi.