1000 nites 8K monitort villantott a Sharp

A profiknak szánt monitort mindent tud, és egy kicsit még annál is többet.
További tartalmak

A Dell Technologies új kijelzői és az értekezletekre irányuló megoldásai segítik a kreatív szakemberek és az irodában dolgozók hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzését a hibrid munkakörnyezetben. 

Megjelent a világ legelső professzionális monitorja 2K mini LED háttérvilágítással és egyenként szabályozható világítási zónákkal A Dell új megoldásai gördülékeny videókonferenciákat tesznek lehetővé a csoportos együttműködéshez a hibrid munkakörnyezetben A Dell Technologies új kijelzői és az értekezletekre irányuló megoldásai segítik a kreatív szakemberek és az irodában dolgozók hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzését a hibrid munkakörnyezetben. Az […]
The post Új Dell UltraSharp monitorok az új irodai környezetekbe appeared first on Techkalauz.

A gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC egy teljesen új termékkategóriát vezet...

A gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC egy teljesen új termékkategóriát vezet be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: ez az AGON PRO. Az AGON PRO kategória első modellje a legmodernebb technológiákat kínálja a legendás specifikációkat igénylő játékosoknak. A 24,5" (62,2 cm) AGON PRO AG254FG Full HD felbontású és 360 frissítési rátájú IPS panelt alkalmaz a verhetetlen játékteljesítmény érdekében, amelyhez a rendszer késleltetésének minimalizálása érdekében 1 ms GtG válaszidő és Nvidia G-Sync társul NVIDIA Reflex Latency Analyzer-rel.

Mini LED panel dolgozik a 49 hüvelykes Odyssey Neo G9-ben.

A csúcstechnológiával telepakolt új Odyssey modell minőségét az árcédula is remekül tükrözi.

A gaming monitorok piacának egyik vezető vállalata, a Samsung*, bemutatja újgenerációs ívelt készülékét, a Quantum Mini LED technológiával készült Odyssey Neo G9 monitort. A G95NA modell a népszerű Odyssey sorozat legújabb tagja, amely a Mini LED kijelzővel és a magával ragadó Quantum HDR 2000 megjelenítéssel új szintre emeli a játékélményt.

Brutális fenevadat jelentetett meg a Samsung az új Odysses Neo G9 szeméyében. Legfontosabb specifikációi között említendő a 49 hüvelykes méret ívelt kialakításban, a QHD felbontás, a mini-LED panel, a 240 Hz-es frissítési frekvencia, a 2000 nites maximális fényerő. Továbbá támogatja a Variable Refresh Rate (VRR) technológiát, az Nvidia G-Syncet és az AMD FreeSync Premiumot is. […]
The post Megjelent a Samsung Odyssey Neo G9 gamer monitor: 1440p, 240 Hz, mini-LED panel, 2000 nit fény és még sok más appeared first on Techkalauz.