5 mozis film, ami érdekelhet júliusban

Nem túl eseménydús az idei július (sem), de akad így is egy-két érdekes néznivaló a mozikban.
További tartalmak

Továbbra is töretlen sikernek örvend az idén májusban mozikba került Top Gun: Maverick, a Joseph Kosinski rendezésében készült film ráadásul újabb történelmi rekordot írt.
A film ugyanis 662 millió dollárt húzott be az amerikai mozikban, ezzel pedig beelőzte James Cameron kultikusnak számító Titanicját, amely mindeddig 659 millió dollárt hozott a konyhára. Ezzel Cruise filmje minden idők hetedik ...

Az év legforróbb napjaiban sem maradunk friss megjelenések nélkül. Az augusztusi hónapban három olyan produkciót ajánlunk a figyelmetekbe, amelyeket semmiképp sem érdemes kihagyni.
A rendezők és a produkciók főszerepében látható illusztris nevek szinte garantálják, hogy valami igazán epikus filmélményben legyen részünk, de nem is szeretnénk húzni az időt, csekkoljátok az összeállításunkkat lenteb...

Összegyűjtöttük az augusztusi mozis premiereket. Jó szemezgetést!

"Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás meg a sikítás..." Meg egy csillagharcos, a Király, meg a gonosz Ethan Hawke is.

Összegyűjtöttük a májusi mozis premiereket. Jó szemezgetést!

Májusban is lesz miből válogatni a Telekom kínálatában. Érkezik a legújabb A kaptár-film, A Raccoon City visszavár, egy jéghideg skandináv thriller, a Hajtóvadászat, és sok más kihagyhatatlannak ígérkező film.
A Telekom TV GO májusi kínálatának legerősebb címe kétségkívül a Kaya Scodelario és Tom Hopper főszereplésével készült A kaptár: Raccoon City visszavár, mely a mozis premier után itt lesz e...

A Bob's Burgers Movie, azaz a Bob burgerfalodája film hosszú várakozás után végre mozikba kerülhet, és hogy ezt ne felejtsük el, egy új trailert is kaptunk.

A komikusként indult Jordan Peele pár éve számít Hollywood csodagyerekének: Tűnj el! és Mi című filmjeivel hatalmas kritikai és közönségsikert aratott. Idén júliusban érkezik a Nem.
Peele bámulatos arányérzékkel ötvözi a thriller és a horror klasszikus elemeit az amerikai film társadalomkritikai hagyományaival, és valószínűleg ilyen merényletet követ el új rendezésében is. A Nem című film cselekm...