A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást

A Bridgestone bejelentette a sport-túra motorok kategóriájának új, meghatározó abroncsát, a Battlax Sport Touring T32-t és T32 GT-t. A legkorszerűbb, Pulse Groove Pattern technológiát alkalmazó abroncs a korábbi verzióhoz képest még jobb teljesítményt nyújt nedves utakon. Az abroncs kialakításának köszönhetően 13 százalékkal nagyobb érintkezési felületet, illetve hét százalékkal rövidebb féktávolságot biztosít, mint elődje. A T32 […]
The post A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást appeared first on technokrata.

A Bridgestone bejelentette a sport-túra motorok kategóriájának új, meghatározó abroncsát, a Battlax Sport Touring T32-t és T32 GT-t. A legkorszerűbb, Pulse Groove Pattern technológiát alkalmazó abroncs a korábbi verzióhoz képest még jobb teljesítményt nyújt nedves utakon. Az abroncs kialakításának köszönhetően 13 százalékkal nagyobb érintkezési felületet, illetve hét százalékkal rövidebb féktávolságot biztosít, mint elődje.

A T32 a kifejezetten közepes és nehéz motorokra tervezett T32GT sorozattal együtt a sport-túra kategória minden teljesítményre, magabiztosságra és tapadásra vonatkozó igényét kielégíti valamennyi időjárási körülmény között. Ez az abroncs tervezése és a gumikeverék összeállítása során alkalmazott technológia számos új és innovatív jellemzőjének köszönhető.

A Pulse Groove Pattern technológia a hullám alakú bevágásokat kis középső deflektorokkal kombinálja, így az egyenes bevágásokhoz képest egyenletesebben osztja el a vizet, és optimalizálja a víz áramlásának sebességét. Ez jelentősen javítja a víz elvezetését a teljes abroncsból, ami növeli a tapadást, és csökkenti annak esélyét, hogy az abroncs megcsússzon vizes és nehéz körülmények között.

A korszerű technológiának köszönhetően a Bridgestone még tovább tudta fejleszteni az előző (Battlax Sport Touring T31) mintázatát. Az arányaiban több, optimális szögben és pozícióban elhelyezkedő bevágás, a mintázat merevsége, valamint a hátsó kontaktfelület 13%-os növelése még nagyobb tapadási felületet, valamint jobb semleges és lineáris kezelhetőséget eredményez, ami javítja a nedves úton nyújtott általános teljesítményt. Az abroncs nedves úton mutatott eredményeinek köszönhetően a T32 elődjénél 7 százalékkal rövidebb féktávolságot biztosít, miközben a gumi élettartama ugyanolyan hosszú marad.

A Battlax Sport Touring T32 szabad szemmel nem látható műszaki újításokat is tartalmaz. A konstrukció és a keverék összeállítása terén végzett rengeteg munkának köszönhetően a sport-túra abroncs kimagasló kezelhetőségi jellemzőkkel bír száraz és nedves úton, valamint kiváló stabilitást biztosít nagy sebességnél, egyenes úton és kanyarban is.

A közepes és nehéz motorkerékpárok igényeire szabott Battlax Sport Touring T32GT szintén a Bridgestone legmodernebb Pulse Groove Pattern technológiájával készült. A bevágások optimális elhelyezése és konstrukciója biztosítja a kategória járművei számára szükséges merev mintázatot, valamint a jobb teljesítményt és tapadást nedves felületen. Ráadásul az abroncs élettartama 10%-kal megnövekedett az elődjéhez képest.

A Bridgestone Battlax Sport Touring T32 abroncsból teljes méretválaszték áll rendelkezésre a sport-túra kategória számára. Mindkét abroncstípus 2021 elején válik elérhetővé a piacon.

A bejelentést Nico Thuy, a Bridgestone EMIA motorabroncs üzletágának vezetője kommentálta: „A Battlax következő generációs sport-túra abroncsai, a T32 és a T32GT az abroncsfejlesztés élvonalához tartozó műszaki szakértelem és technológiai fejlesztések eredménye. Azzal, hogy a T31-hez képest jelentősen javítottuk az abroncs és az útfelület kapcsolatát, olyan terméket hoztunk létre, amely még kedvezőtlen körülmények között is elképesztő teljesítményt nyújt. Az volt a célunk, hogy a motorosok vizes útfelületen is jobban uralják a gépüket, és magabiztosabbak legyenek. Ez az abroncs pontosan ezt nyújtja. Az is örvendetes, hogy a GT-re való kiterjesztésnek köszönhetően ezeket az előnyöket még több motortulajdonosnak tudjuk biztosítani.”

The post A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást appeared first on technokrata.

További tartalmak

A HONOR kifejezetten szabadtéri sportokat támogató okos kiegészítője új óralappal bővült és játékok is letölthetőek rá.

Elindult a nevezés az LG UltraGear R6S Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb Rainbow Six: Siege játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért. A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg. Az e-sport hazai népszerűsítésében az LG aktív szerepet vállal, támogatásukkal […]
The post R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa appeared first on technokrata.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület a mai naptól a HELL ENERGY Magyarország támogatásával fejleszti tovább Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiáját. Az együttműködés keretein belül amatőr és profi gamerek online és offline edzéseken vehetnek részt, a FIFA edzések után valódi focipályán is összemérhetik tudásukat. A hamarosan megnyíló profi FIFA E-sport edzőteremben edzők segítségével tudnak fejlődni, tanulni, csapattársakat […]
The post Együttműködésre lépett a HELL és a Honvéd appeared first on technokrata.

A szilikon szíjú Apple Watch Solo Loop és Sport Band három új árnyalatban is elérhető.

Az Audi RS 6 Avant és az Audi RS 7 Sportback is Hankook abroncsokat kap eredeti alkatrészként
The post Újabb Audi RS modellek hagyják el a gyárat Hankook abroncsokon appeared first on technokrata.

Kipróbáltuk a kínai konszern új sportos okos óráját, a Huawei Watch Fitet.

Kinek és miért született meg a Dirt 5? Nagyon vártam, mégis, amióta letöltöttem a játékot, azóta gondolkodom a kérdésre adható válaszon. És igazából pár óra után már kirajzolódott a helyzet. És igen, a sorozat óriási áttörést hozott annak idején, lényegében az extrém autósportokat hozta be a Colin McRae szériába. Hjaj, Colin McRae Rally, mennyi élményt […]
The post Dirt 5 (PC) teszt | Egyszerre tökéletes és unalmas appeared first on Tech2.hu.

Az Acer bemutatta a SigridWave In-Game Live AI Translator for Planet9-et, a következő generációs eSports platformot. A SigridWave-t kifejezetten a játékterminológia és a szakzsargon kezelésére tervezték. Az Acer számos frissítést jelentett be a Planet9 által kínált versenyképes játékélményre vonatkozóan, nevezetesen a csapat- vagy márkaklubok létrehozásának lehetőségét és a versenyek befogadására szolgáló keretrendszer bevezetését. A Planet9 […]
The post Az Acer megjelentette a SigridWave-et, a Game Jargon-nal feltanított, játékon belüli élő AI-fordítót a Planet9-hez appeared first on Techkalauz.