A Gotham Knights Robinja olyat is tud, amire eddig nem gondoltunk volna

Új trailer érkezett a co-op akciójátékból, ami most Robin képességeire fókuszál. A Gotham Knights akrobatikus harcosa új trükköket tanult.
További tartalmak

Egész szép summát megért az Xbox gyártójának, hogy az előfizetők kedvükre főzőcskézzenek a Cooking Simulatorban.

Ezzel együtt PC-n véget ér a játék Epic Games Store-exkluzivitása.

A Regiments fejlesztői összemossák a klasszikus wargame-ek és a pörgős RTS-ek legjobb részeit egy sztoriorientált, történelmi eseményekre támaszkodó játékban.

Rövidesen rávethetik magukat Hideo Kojima legutóbbi játékára az előfizetők, igaz, nem mindenki.

Chris Tucker – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről A humoros színész, Chris Tucker a napokban ünnepli jubileumi, 50. születésnapját! Filmes pályafutása a Micsoda buli! 3-ban kezdődött. Ezután jött a Végre péntek című vígjáték, amely meghozta Chris Tuckernek a kiugrást. Leghíresebb filmszerepe a Csúcsformában trilógia, melyben Carter nyomozót alakítja. Születésnapja alkalmából ezúttal vele ismerkedünk meg […]
The post Chris Tucker – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről appeared first on Filmezzünk!.

Új hétvége, új ingyen kalandok az Xbox tulajdonosoknak. Most három játék érkezik a Free Play Days keretében.

Elrajtolt a Disney+-on az Amazon: Ügyvéd, amely máris egy igencsak komoly dilemmát vetett fel a Bosszúállók egyik oszlopos tagjával, Amerika Kapitánnyal kapcsolatban.
Amely persze egy meglehetősen indiszkrét kérdés, ugyanakkor fontos megjegyzeni, hogy végtére is egy fiktív karakterről van szó. A sorozat hősnője, Jennifer Walters boncolgatja azt a kérdést, hogy mielőtt a Végjáték végén visszautazo...

Az örök csúszások sorába most egy újabb játék állt be. A High on Life ugyan nem volt az ősz legjobban várt címe, de azért fájó, hogy kicsit többet kell várni rá.