A Mario + Rabbids Sparks of Hope-ban egy egész galaxist kell megmentenünk

Érkezik a Nintendo és a Ubisoft fura crossover projektjének következő felvonása, ami egy hatalmas világgal és új játékelemekkel bonyolítja a Kingdom Battle formuláját.
További tartalmak

Próbáljátok ki amíg lehet, mert néhány hónap múlva lelövik a szervereket.

Megnéztük, hogy a Lego és a Nintendo a gyakorlatban hogyan mossa el az analóg és digitális játéktér közötti határmezsgyét.

A friss játékeladási adatok alapján csodálatos rajtot produkált a Nintendo újdonsága.

Az a helyzet ezekkel a Nintendo újrakiadásokkal, hogy akiknek megvan az eredeti, sokszor elégedetlenek, hogy miért nem egy új címet adnak ki. Ezzel szemben akik csak most csatlakoznak be viszont teljesen boldogok, mert megtapasztalhatják azokat a játékokat, amelyek kimaradtak az évek során. Eredetileg a játékot egyébként Wii platformra adták ki, a most megjelenő Zelda cím […]
The post Videó érkezett a The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD-hez appeared first on Techkalauz.

A LEGO tavaly mutatta be a Nintendoval közösen fejlesztett LEGO Super Mario készleteket, melyekkel a két vállalat a klasszikus Super Mario-játékokat és a pályaépítő Super Mario Maker programokat ültette át építőjáték formájába. Kaptunk egy képernyőkkel és érzékelőkkel felszerelt Mario figurát, amivel teljesíteni lehetett a saját építésű vagy mások által készített, az eredeti videójátékokat idéző pályákat. A különleges Mario csak a […]
The post A LEGO Super Mario kooperatív móddal bővül appeared first on technokrata.

A Nintendo amerikai fejesei szerint valójában remekül halad a 4 éve bejelentett játék fejlesztése.

Teljesen új Mario Party játékra egyelőre nem számíthatunk, de a Nintendo újracsomagolta nekünk a sorozat legjobb tábláit és minijátékait.

A Super Smash Bros. a Nintendo Switch egyik (ha nem a) legnagyobb többjátékos címe, így nyilván az E3-on is felbukkant.