A No Man's Sky új frissítése megszépíti a játék next-gen verzióit

Természetesen a PC-sek sem maradnak ki a Hello Games fejlesztéséből.
További tartalmak

A The Game Awards alkalmából számos, még megjelenés előtt álló játékot fogunk tudni kipróbálni.

Tegnap éjjel a Frotnite hőseinek sikerült legyőznie a világfaló Galactust, de természetesen ez az event nem jelentette az Epic Games játékának végét.

Legújabb piaci kutatások alapján az elemzők arra jutottak, hogy a gaming piac világszinten 159 milliárd dollárt kóstál 2020-ban. Ez az összeg 2025-re pedig több, mint 256 milliárd lehet, ha a piac tartja a mostani tendenciákat. A New Zoo nevű kutatócsoport legfrissebb eredményei szerint a világon mintegy 2,7 milliárd gamer él jelenleg, ennek kiszolgálása egy nagyjából […]
The post A játékospiac értéke 2025-re több mint 256 milliárd dollár lesz appeared first on Techkalauz.

Bekerül a Control, a Doom Eternal PC-s változata, és még több mint tíz játék lesz az Xbox Game Pass kínálatának része.

A hivatalos Xbox Game Pass Twitter-fiók posztjából arra következtethetünk, hogy decemberben újabb remek játékkal bővül a szolgáltatás.

Mostanáig csak PS3-on volt lehetőség játszani a FromSoftware első (és sokak szerint máig legjobb) Souls-játékával, de a PS5 indulására időzítve a remasterek mestere, azaz a Bluepoint Games egy újjávarázsolt változattal nyűgözött le minket.

Már-már legendás magyar tech és videojátékos újságírók csapnak össze a Game Pass Fesztivál retró kvízében. BZ, Grath, Hancu és Stöki feszülnek egymásnak ebben a szóviccekkel kitömött adásban.

A MechWarrior 5: Mercenaries fejlesztői úgy látták jobbnak, ha egyelőre nem hozzák el alkotásukat más platformokra.