A PlayStation 5 letöltés közben furcsa hibát produkál

A Sony egyelőre nem reagált arra, hogy dolgozik a probléma elhárításán, amit a játékosok jelenleg a PS5 teljes gyári visszaállításával oldhatnak csak meg.
További tartalmak

Bár az előző generációra is megszerezhető, a next-gen élményhez a Sony legújabb masináján, a PlayStation 5-ön érdemes elindítani a Miles Morales alcímű, nemrég megjelent Pókember-játékot. Mi így tettünk. És nagyot néztünk.

A konzol megjelenése előtt rengeteg kérdésre választ adott a Sony. Fény derült a régiózár és a régi PlayStation játékok használhatóságának kérdésére is. A teljes FAQ erre a linkre kattintva angolul elolvasható, a szerintem két legfontosabb bejelentést kiemelem a bejegyzésben. Nincs régiózár A PlayStation 5-re megjelenő játékok — bármely piacon is jelenjenek meg — minden PS5-ön […]
The post Nem lesz régiós zár a PlayStation 5 játékokon appeared first on Tech2.hu.

Néhányan már kipróbálhatták a Sony legújabb játékkonzolját, és a gép teljesítményéhez kapcsolódóan nagyon pozitív vélemények érkeztek a PS5 zajosságáról.

Jim Ryan úgy gondolja, soha nem volt még ilyen erős játékkínálat egy PlayStation konzol startjánál.

Új szolgáltatást indít a Sony PlayStation Collection Plus néven: egy olyan játékválogatást, amibe a PS4-re készült legjobb szoftvereket találhatjuk.

A Sony leleplezte, milyen borítódizájnra számíthatunk a PS5-ös játékok esetében.

Ezen a héten csütörtökön mutatták volna meg nekünk a PS5 új játékait, de erre csak később kerülhet majd sor.

A Bloomberg korábban már kiszivárogtatta, mikorra tervezi a Sony a PS5-ös játékok bemutatóját. Most kiderült, hogy nem sokkal lőttek mellé.