A Sony fejese szerint a PS5 kezdő felhozatala a valaha volt legjobb

Jim Ryan úgy gondolja, soha nem volt még ilyen erős játékkínálat egy PlayStation konzol startjánál.
További tartalmak

A konzol megjelenése előtt rengeteg kérdésre választ adott a Sony. Fény derült a régiózár és a régi PlayStation játékok használhatóságának kérdésére is. A teljes FAQ erre a linkre kattintva angolul elolvasható, a szerintem két legfontosabb bejelentést kiemelem a bejegyzésben. Nincs régiózár A PlayStation 5-re megjelenő játékok — bármely piacon is jelenjenek meg — minden PS5-ön […]
The post Nem lesz régiós zár a PlayStation 5 játékokon appeared first on Tech2.hu.

Néhányan már kipróbálhatták a Sony legújabb játékkonzolját, és a gép teljesítményéhez kapcsolódóan nagyon pozitív vélemények érkeztek a PS5 zajosságáról.

Úgy tűnik, nagyon nem ajánlatos letörölni, majd ismét megpróbálni feltelepíteni a játékot a Sony konzolján.

Úgy tűnik, hogy a Sony magas fölénnyel vezet a Microsoft ellen következő generációs konzoleladásokban. Eddig a PlayStation 5 csaknem kétszer annyi eladást generált, mint az Xbox Series X / S. Globálisan a PS5 a kedvenc konzol, de Egyesült Államok és Kína azonban az XBOX-ot támogatja jobban. A következő generációs konzolháborúnak még nincs vége, de a […]
The post XBOX vs. PS – új statisztikák láttak napvilágot a konzolháborúról appeared first on Techkalauz.

Ha már amúgy is filmszerűek a konzolgyártó játékai, akkor miért ne láthatnánk viszont azokat a mozivásznon, vagy a tévé képernyőjén?

Mostantól jelez a Sony új generációs konzolja, ha egy játék régebbi verzióját indítod el.

PlayStation? Xbox? Nintendo Switch? És ezekből pontosan melyik kiadás volna a legjobb?

Egy aprócska trükkel az újabb Xbox konzolokon is elindíthatók bizonyos PS2-es játékok. A Sony modernebb gépei erre csak korlátozottan képesek.