A Stronghold: Warlords-ban akár tigrisekkel is védhetjük a várunkat

A Firefly Studios egy közel 10 perces videóval lepett meg minket, ami bemutatja, hogy milyen csapdákat vethetünk be egy ostrom során.

További tartalmak:

Hamarosan elrajtol az Xbox Game Pass Ultimate, amelyben már streamelhető játékok is lesznek majd, de a Stadiahoz hasonlóan az Apple platformján ez a szolgáltatás sem fog megjelenni.

Az Easy Day Studios komoly kihívás elé állította a trófeagyűjtőket.

Mégsem startol el a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű változata idén augusztusban, de azért jó hírekkel is tudott szolgálni a Larian Studios.

A Dyson mikrobiológusai és mérnökei által kifejlesztett, új Dyson Pure Humidify+Cool™ levegőtisztító és párásító ventilátor a Dyson új UV-C rendszerének segítségével elpusztítja a vízben lévő baktériumok 99,9%-át. A biosztatikus, ezüstszálas párologtató pedig segít megakadályozni a baktériumok szaporodását, így biztosítva a higiénikus párásítást. „Az emberek gyakran meglepődnek azon, hogy a Dysonnál magasan képzett mikrobiológus-csapat és csúcstechnológiás biokémiai […]
The post Hazánkba is megérkezett a Dyson első három-az-egyben levegőtisztító és párásító ventilátora appeared first on technokrata.

Kipróbáltuk az autós szimulátorokban gyakorlott Slightly Mad Studios új játékát, de vegyesek az érzéseink a Project Cars 3 kapcsán.

Néhány hónap alatt másodjára fordul elő, hogy az Instagram a felhasználó engedélye nélkül aktiválja a kamerát. A mostanit az új iOS 14-be épített funkció buktatta le. A képmegosztót üzemeltető Facebook szerint a jelenséget ezúttal is egy hiba idézte elő.

A Private Division nem csak a Moon Studios-szal, de a Roll7-nel és a League of Geeks-szel is szerződést kötött.

A MIUI 12 valószínűleg megkapja az iOS 14-ből és az Android 11 béta verziójából ismert, hátlapkopogtatós trükköt.