A The Mandalorian adhat értelmet a Star Wars: Skywalker kora sztorijának

A Disney sorozatának legújabb része bizony tartogatott meglepetéseket a nézők számára.
További tartalmak

Sok probléma adódhat, ha otthonunkban egyetlen router található. Nem kell, hogy nagy házunk legyen, elég ha van egy eldugottabb része (wc?), vagy éppen hosszanti kialakítású (ez az én esetem). Nem a legjobb érzés, amikor az ágyban jobbra fordulva még van net, azonban balra már nincs – igaz történet alapján. Ilyen és ehhez hasonló problémákat old […]
The post Egy router nem mindig elég, de egy Mesh Wi-fi hálózat biztosan – TP-Link Deco sorozat appeared first on Techkalauz.

A Reuters három, megbízhatónak mondott forrásra hivatkozva azt írja, 2021-ben már nem ad ki újabb telefont a Note-sorozatban a Samsung.

A Reuters erősítette meg a pletykákat, miszerint a Samsung nem dob piacra egy utolsó Note szériát.

Jön a Madagaszkár 4! Jeffrey Katzenberg, a Dreamworks Animationstől megerősítette az Empire filmes magazinnal, hogy a stúdió több franchise-nak több folytatásán is dolgoznak. Ezek egyike a Madagaszkár, amely óriási népszerűségnek örvend szerte a világon. Ezen animációs sorozatok érdekessége és vonzereje a stúdió számára egyébként az, hogy bár Amerikában is 200 millió dollár körül teljesítenek, azonban […]
The post Jön a Madagaszkár 4! appeared first on Filmezzünk!.

Helena Bonham Carter a The Crown Netflix-sorozatban Margit hercegnőt alakítja, és elég határozott véleményt fogalmazott meg nemrég.

A sakk mindig is az a játék vagy sport lesz, amit mindenki ismer, de csak nagyon kevesen tudnak nagyon jól játszani. A lépésekkel ugyan a többség tisztában van, de a sikerhez tudni kell előre gondolkozni, több stratégiát is felállítani a különböző eshetőségekre és lehetőleg mindig egy gondolattal az ellenfél előtt járni. Éppen ettől zseniális játék a sakk. És legalább ennyire zseniális sorozat let...

Amennyire zseniális filmeket kaptak a ’80-as években az idegenek, annyira nem tud velük mit kezdeni 2000 óta Hollywood. Igaz ez a Predator csúcsragadozó idegenjeire és a Nyolcadik utas a halál savasvérű lényeire egyaránt. Míg előbbi a következő pár évben sokadjára is nekifut, hogy végre egy jó filmben vadásszon egy jót az emberekre, addig Ellen Ripley ádáz ellenségei körül elég nagy a zűrzavar.
R...

Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették a Dragon Ball Z japán manga animációs sorozatot. Kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére. „A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.