A júliusi PC World bevezet a mobilfotózás rejtelmeibe és lehűti a gépedet

Legfrissebb lapszámunkban szó esik még a Windows személyre szabásáról, a 64-bitre váltás előnyeiről és a videojátékok nyaráról is.
További tartalmak

A Cloud Imperium Games játéka régóta készül, azóta sokat fejlődtek a technológiák.

A Microsoft 68,7 milliárd dollárt fizet a Call of Duty-sorozatot is megalkotó Activision Blizzard videojáték-gyártóért. Az üzlet nemcsak a most ismert játékiparban erősíti az Xboxban is utazó Windows-fejlesztő pozícióit, hanem a jövő internete, a metaverzumban is erősíthet ez által.

A Rocket League egy kifejezetten népszerű játék PC-n és konzolokon, sokan profi szinten űzik, és elég komoly versenyek is szoktak lenni. Éppen ezért sokak számára remek hír, hogy mobil eszközökön is játszható lesz, ráadásul keresztplatformosan. A Rocket League első verziója még 2015-ben jelent meg Windows PC-kre és PlayStation 4-re, majd később további számítógépes és konzolos platformokon is elérhetővé [...]

A Microsoft nemrégiben közzétett egy Windows 11 frissítést az Insiders program résztvevőinek, és az adatcsomag részét képezte az úgynevezett Windows Subsystem for Android új verziója is. Ez a bizonyos alrendszer teszi lehetővé, hogy a redmondiak asztali PC-s ökoszisztémája Android alkalmazásokat és játékokat futtasson. Az új frissítésben az utóbbiak kapják a főszerepet, nem csupán a játékok [...]

A karbantartás mindig jobb, mint megvárni, hogy bekövetkezzen a baj. A Kerish Doctor meglepően jól felszerelt, ugyanakkor nem tolakszik.

Bár a Windows újabb verziói már a játékosokat is szem előtt tartva készültek, ha azonban rászánsz egy kis időt, még jobbá teheted az élményt.

Amikor 2020-ban bemutattuk a Surface Laptop Go-t, a világ mélyreható változásokon ment keresztül, amelynek következtében a Windows PC nélkülözhetetlenné vált mind a munkában, mind a tanulásban, mind pedig a közösségi kapcsolattartásban, vagy épp a játékban. A Surface-szel olyasmit hoztunk létre, amely rendkívül kedvező árának köszönhetően mindenki számára elérhetővé tette a prémium PC-élményt. Ezen az úton tovább haladva alkottuk meg a Surface Laptop Go 2-t.

Nemrég az Eurogamer játékosa, Alex Battaglia megtalálta a módját, hogy a RetroArch segítségével telepítse a Windows 98-at Xbox Series X-re. Olyan klasszikus címeket tudott futtatni vele, mint a Quake és a Turok. Ez az egész azért lehetséges, mert a DOSBox Pure RetroArch mag kapott egy frissítést, amely lehetővé teszi a Windows 98 emulációt. Habár akadtak […]
The post Windows 98-at telepítettek egy Xbox Series X-re, futnak rajta játékok is appeared first on Techkalauz.