A júliusi PC World bevezet a mobilfotózás rejtelmeibe és lehűti a gépedet

Legfrissebb lapszámunkban szó esik még a Windows személyre szabásáról, a 64-bitre váltás előnyeiről és a videojátékok nyaráról is.
További tartalmak

A Rocket League egy kifejezetten népszerű játék PC-n és konzolokon, sokan profi szinten űzik, és elég komoly versenyek is szoktak lenni. Éppen ezért sokak számára remek hír, hogy mobil eszközökön is játszható lesz, ráadásul keresztplatformosan. A Rocket League első verziója még 2015-ben jelent meg Windows PC-kre és PlayStation 4-re, majd később további számítógépes és konzolos platformokon is elérhetővé [...]

Engstromnak kielemten fontos szerepe volt abban, hogy a Windows komoly videojátékos platformmá váljon.

PC-ről és az Apple telefonjairól is elérhető lesz az Xbox Game Pass Ultimate felhős játékokat kínáló szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy erős hardver nélkül játszunk modern videojátékokkal.

Egyelőre rendkívül limitált körben, talán nem kell a jövő őszig várni a funkcióra.

Sam Fisher eleget cameózott már más videojátékokban, itt az ideje, hogy önálló kalandot kapjon.

A NASA szerint a Nagy Magellán-felhőben egy olyan szupernóva maradványa található, aminek formája az egyik legnépszerűbb videojátékos karakterre, Pac-Manre emlékeztet.

A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat)*, ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. 

Valakinek eszébe jutott, hogy a 2007-es Fallout 3 GOTY még a Microsoft sokat ekézett rendszerét használja.