Automatikus fordításokkal kísérletezik a YouTube

A Google talán mégsem hagyja magára azokat, akik a saját nyelvükön élveznék a tartalmakat.
További tartalmak

A YouTube bár régóta létezik, mindent azért még mindig nem tud – ilyen például a folyamatos újrajátszás lehetősége is. A Google most pótolja a hiányzó funkciót.

A YouTube folyamatosan változik, a Google mindig alakít rajta valamit, és most is előkerült egy érdekes újítást, amit már élesben tesztelnek. A funkció a külföldi videók esetében jöhet majd jól. Néhány portugál felhasználónál már élesítették az új lehetőséget, aminek a lényege, hogy a külföldi videók címei, leírásai, feliratai automatikusan lefordításra kerülnek, így a tartalmak sokkal [...]

A házon belül fejlesztett technológia már bizonyított, zöld utat kapott a következő generáció.

Mostantól anélkül írhatják át a tartalomgyártók a YouTube-csatornájuk nevét, valamint cserélhetik le a profilképüket, hogy ahhoz frissíteni kellene a Google-fiók adatait.

Emellett már a profilképük sincs összekötve a Google-fiókban használttal.

A Google úgy döntött, hogy megkavarja kicsit a már jól megszokott felbontásválasztót a YouTube-alkalmazásban, aminek sokan nem örülnek. Mi még nem találkoztunk az új verzióval, de már megkezdték az éles bevezetést, így bárkinél felbukkanhat a közeljövőben. Eddig ugyebár a Minőség opcióra kattintva bejöttek a konkrét elérhető felbontások (480p, 720p, 1080p, stb.), illetve volt egy Automatikus [...]

Az Egyesült Államokban továbbra is a YouTube a legnépszerűbb közösségi platform, de a Facebook felhasználói sokkal elkötelezettebbek.

A Google egy új jelentéssel igyekszik megmutatni azt, miként szorul vissza azoknak a videóknak a nézettsége, amelyek nem valók a YouTube-ra.