Az Apple egyik vezetője szerint a Samsung folyamatosan másolta az iPhone-okat

A napokban volt 15 éves az első iPhone, és az alkalomból a The Wall Street Journal készített egy rövid dokumentumfilmet, ami ezt a másfél évtizedet veszi végig. Az Apple több magas rangú emberét megszólították, akiktől kaphatunk némi bepillantást az almás vállalat és a Samsung kezdeti rivalizálásába is. Az Apple és a Samsung közötti korábbi jogi csatározások, [...]
További tartalmak

Nagy valószínűséggel a Samsung lecsapott az Apple korábbi chip-specialistájára.

Az Apple iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S22 Ultra önmagukban is nagyszerű kamerás okostelefonok, de az utóbbit lenyűgöző zoom képessége különbözteti meg főként a másiktól.

80 millió OLED-panelt rendelt be a Samsungtól az Apple az iPhone 14 mobilokhoz, de a BOE is szállíthat talán.

Koreai források szerint a Samsung kapta idén is a legnagyobb megrendelést az új iPhone-ok kijelzőjét gyártó cégek közül.

Nem csupán két óriásvállalat, hanem két világ, az androidos é az iOS-es is rivalizál egymással a Samsung és az Apple esetében. Időnként viszont porszem kerül a gépezetbe, például amikor a vetélytárs eszközével reklámoznak.

Közzétette az Apple a WWDC 2022 fejlesztői konferenciája nyitóelőadásának videóját. Akit nem érdekel a közel kétórás program, az rövid filmecskékben is megnézheti, milyen újdonságok érkeznek az iPhone-jára, vagy éppen mit tud az Apple saját új chipjével felszerelt laptop.

A Lightning port az Apple találmánya a saját eszközei számára. Ez azonban nem jelenthetett akadályt egy mérnöknek, aki ezt a portot „portolta” egy androidos eszközre.

Kizárólag 6,1 colos paneleket fog biztosítani az Apple részére a kínai manufaktúra, a többit továbbra is a Samsung és az LG állítja majd elő. Ez az első alkalom, hogy a kínai BOE képernyőket gyárt közvetlenül az iPhone készülékek számára. Igazából a cég eddig is készített cserepaneleket, illetve kijelzőket korábbi generációs modellekhez, de ezúttal közvetlen ezek […]
The post Kínában fog készülni az iPhone 14 kijelzője appeared first on Techkalauz.