Az MMD bejelenti a Philips Gaming portfólió első perifériáit

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.
További tartalmak

A streamingszolgáltató már korábban is kísérletezett interaktív tartalmakkal és videojátékos adaptációkkal, most pedig úgy néz ki, hogy komolyabban is ki szeretnék próbálni magukat a játékok világában.

Az előzetes adatok és teszteredmények szerint a belépőszintű gaming notebookok esetén markáns teljesítménynövekedésre számíthatunk.

Megfelelően adagolt cukisággal szinte bármi eladható, főleg akkor, ha az alapanyagot olyanok biztosítják, akik az animációs filmek világában is otthonosan mozognak. Az Ember Lab különleges videojátéka viszont így is tud újat mutatni. Kipróbáltuk a PlayStation 5-ön is játszható Kena: Bridge of Spiritsszet.

Közel tíz éve, hogy megjelent a Take-Two és Rockstar Games nagysikerű videojátéka, a Grand Theft Auto V, amelyet ennyi idő után sem untak meg a felhasználók. A digitális javak eladásából származó pénz pedig ma is komoly bevételhez juttatja a csapatot.

Az elmúlt negyed évszázad egyik legnagyobb hatású brandje a Pokémon volt. Mindenki ismeri a fura kis lényeket, akiket piros-fehér gömbökbe zárva hordanak mestereik, hogy aztán izgalmas csatákban eresszék egymásnak őket. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy mindennek az alapja a Nintendo 1996-ban megjelent videojátéka volt. Ebből készült később manga és anime is, ami sokkal híresebb lett (legalá...

Nem lehet már messze a HD játékhoz szánt RX 6600 megjelenése.

A friss Raise the Game promóció keretén belül két igazi nagyágyút zsebelhetnek be a vásárlók.

A komolyabb játékok elengedhetetlen kiegészítője a megfelelő hangélmény. A Panasonic összeállt egy videojátékfejlesztővel, és egy valóban kényelmes, viselhető hangszórót készítettek.