Az Nvidia már felkészült a Windows 11-re, tölthető az új driver

Bár az operációs rendszer hivatalosan még nem jelent meg, a videokártyánkat már felkészíthetjük a váltásra.
További tartalmak

Búcsút int a régi Windowsoknak a videokártyáiról ismert Nvidia: a gyártó rövidesen csak a legújabb oprendszert fogja teljeskörűen támogatni.

Nemrég debütált az Nvidia új, RTX 3000-es videokártya szériája, amelynek a csúcsát az 1500 dolláros RTX 3090 jelenti. Akár ilyen, akár szerényebb hardverből építesz új konfigurációt, a szoftveren semmiképpen nem érdemes spórolni, ajánlott beszerezni egy friss, eredeti Windows 10-et, amivel teljes mértékben kiaknázhatod a gépedben lévő potenciált. Szerencsére ezt már egész olcsón megteheted, ugyanis most leáraztak [...]

A GTX 600-as és 700-as sorozat nagy része nem kap több drivert, ám akadnak kivételek is.

Az AMD már kiadta pár napja az első hivatalosan kompatibilis grafikus meghajtóját.

A Microsoft feledtetné a Windows 10 videoszerkesztés terén lévő hiányosságát, erre pedig a Clipchamp nevű app lehet a megoldás.

Az Nvidia LHR, avagy Lite Hash Rate algoritmusát ismét megtörték, de ezúttal nem maga a vállalat. Az NBMiner új verziója akár 40%-kal is képes volt javítani az RTX 30 LHR kártyák bányászteljesítményét, ezzel közelebb hozva az elméleti csúcshoz őket. Az NBMiner 39.0 kompatibilis az Nvidia legfrissebb illesztőprogramjaival Linus és Windows rendszeren is. Néhány hónapja vezette […]
The post Az Nvidia GeForce RTX 30 LHR grafikus kártyák akár 40%-os kriptobányászati boostot kapnak egy új frissítésnek hála appeared first on Techkalauz.

Legfrissebb lapszámunkban szó esik még a Windows személyre szabásáról, a 64-bitre váltás előnyeiről és a videojátékok nyaráról is.

A gyártó emellett a továbbiakban a Windows 7 támogatással sem fog foglalkozni.