Az androidosokat győzködi az iPhone 14-re váltásról az Apple

Egy részletes videóval igyekszik felkészíteni azokat az androidosokat az Apple, akik iPhone 14-re válthatnak.
További tartalmak

Sokan kritizálták már az Apple-t azért, mert szándékosan nehezítik a csevegést az iPhone-felhasználók és az androidos userek között. Most a Google is felszólalt az almás vállalat gyakorlata ellen, egy egész kampányt indítottak a témában, amely során részletesen elmagyarázzák, hogy mi is a probléma. Az USA-ban csak “green bubble”, vagyis “zöld buborék” a jelenség neve, ami [...]

Már korábban is megvádolta a Google az Apple-t azzal, hogy megkülönbözteti az androidos és az iPhone-os felhasználókat. Annyira nem száll le a témáról, hogy már közösségimédia-kampányt is indított ez ügyben.

Bár az előrejelzések szerint úgy tűnik, hogy erős lesz a kereslet az idei iPhone-ok iránt, az Apple-nél úgy gondolják, hogy azért egy kis noszogatás sohasem árthat. Ez az ösztönzés ezúttal az androidosokban felmerülő kérdések megválaszolását jelenti.

Miközben a mindig bekapcsolt kijelző már megszokott az androidos telefonoknál, az iPhone-osok még mindig csak várnak rá. De idén talán változik a helyzet, lesz az iPhone-okon is AOD, de persze olyan Apple-módra.

Az Apple a tervek szerint az iPhone 15 Pro Maxba pakolná bele a periszkopikus kamerát.

A méltán rosszhírű Pegasushoz hasonlóan androidos telefonokon és iPhone-okon kémkedhet a Hermit nevű spyware. Az Apple már megtalálta a módját, hogy leállítsa ezt a kutakodást az iPhone-okon.

Nem csupán két óriásvállalat, hanem két világ, az androidos é az iOS-es is rivalizál egymással a Samsung és az Apple esetében. Időnként viszont porszem kerül a gépezetbe, például amikor a vetélytárs eszközével reklámoznak.

Az iPhone-okat sokan szeretik a megbízhatóság, a stabilitás és a zárt, de jól működő ökoszisztéma miatt, ezekkel azonban együtt jár az, hogy az Apple bizonyos újításokat csak sok éves késéssel vezet be. Lassan, de megfontoltan haladnak, aminek most egy újabb példáját láthatjuk: az idei almás mobilok egy androidos körökben már jól ismert funkciót kaphatnak. Az [...]