Az év akciófilmjét idén a Netflix hozza, itt az Egy ökölnyi bosszú előzetese!

A világ alighanem már igencsak ki van éhezve egy jó kis bunyós akciófilmre. A Netflix tálcán kínálja mindezt, frissen debütált ugyanis az Egy ökölnyi bosszú előzetese, néhány jelenetfotót pedig a fenti galériánkban találtok.
Roel Reiné rendezése a 2019-ben megjelent Wu Wei: Az öt elem küzdelme folytatásaként érkezik. A történet szerint Kai Jin, aki egy egyszerű szakács váratlanul belekeveredik eg...
További tartalmak

Anthony Russo és Joe Russo kétségtelenül értenek ahhoz, hogyan kell összehozni egy ütős akciófilmet, minderről pedig a következő rendezésükből, A szürke emberből megjelent friss jelenetfotók is árulkodnak, amelyeket a fenti galériában csekkolhatok.
A testvérpár korábban a Marvel filmekkel bizonyították, hogy nem kell a szomszédba menniük, ha ténylegesen egy kis akcióra van szükség. A Russo fivére...

Bár a Top Gun: Maverick premierjére egyelőre még várni kell, Joseph Kosinski mindenesetre nem ment vakációra, hiszen idén érkezik egy további filmje a Netflixen.
A Spiderhead igencsak parádés szereposztással érkezik, Chris Hemsworth mellett Miles Teller, Jurnee Smollett, Charles Parnell, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt és Daniel Reader lesznek láthatók a főbb szerepekben.
Hemsworth Steve Abnesti...

Fotókkal adtak ízelítőt a Gyagyás gyilkosság 2. részéből Ugyan nem zsebelt be jó kritikákat, a 2019-es, európai helyszíneken játszódó Gyagyás gyilkosság, Adam Sandler és Jennifer Aniston krimikomédiája mégis sikeres lett, így a Netflix tavaly bejelentette a folytatást. A sztoriról semmit sem árultak el, mindössze annyit tudni, hogy „egy újabb nemzetközi kaland lesz, tele intrikával és […]
The post Fotókkal adtak ízelítőt a Gyagyás gyilkosság 2. részéből appeared first on Filmezzünk!.

Guy Nattiv rendezésében érkezik Golda történelmi portréfilm.
A film története Golda Meir, Izrael volt miniszterelnökének életét dolgozza fel, amelynek címszerepében nem más, mint Helen Mirren lesz látható. A stábhoz csatlakozott a Netflixen elérhető Dix pour cent sztárja, Camille Cottin is, a forgatókönyvet pedig a Florence - A tökéletlen hang kapcsán ismertté vált Nicholas Martin írta.
A Golda ...

Noha a Black Adamre még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, Dwayne Johnson egy további filmmel érkezik az idei év másik felében.
Hamarosan érkezik a mozikba  Dzsungeltúra, Johnson pedig igencsak mozgalmas időszak elé néz, hiszen gőzerővel zajlik a Red Notice forgatása. A parádés szereposztás mellett a Netflix mindent beletesz a projektbe, hiszen ez lesz minden idők legmagasabb költségvetésű fil...

Mary Elizabeth Winstead új filmje, a Kate szeptember 10-én érkezik a Netflixre.
Mit tennél, ha profi bérgyilkos lennél, és tudod, hogy valaki meg fog ölni 24 órán belül? A Netflix új akciófilmje nagyjából erre a kérdésre fogja megadni a választ, az első képek alapján pedig mindezt jó sok akcióval és vérrel fogják nekünk tálalni. 
A Kate című akciófilmből már láttunk pár ígéretes fotót, most pedi...

Chris Hemsworth már évek óta a hollywoodi nehézfiúk közé tartozik. Az ausztrál színész Thorként már alapból kigyúrtnak számított, Hulk Hoganként azonban minden eddigieken túltesz.
Még 2019 februárjában lehetett hallani először arról, hogy a Netflix életrajzi filmet készít a legendás pankrátorról, illetve az is egy ideje tudható már, hogy Hemsworth alakítja majd a történetben Hogant.
Hemsworth pe...

Gyerekként mindannyian meséken, rajzfilmeken és animációs filmeken nőttünk fel. De valójában az animációs filmeket és sorozatokat nem lehet igazán kinőni. Ezért készülnek a kifejezetten felnőtteknek szóló alkotások, amelyek hol a témájukkal, hol a megvalósításukkal, máskor egyszerűen csak polgárpukkasztó stílusukkal érdemlik ki a „felnőtteknek szóló” titulust. De mit kínál ezek közül a Netflix?
E...