Az iPhone 12 30%-al gyengébben teljesít, mint az iPad Air – ugyan az az A14 Bionic chip található bennük

A negyedik generációs Apple táblagép ugyan azt az 5 nm-es A14 Bionic chipsetet használja, mint az iPhone 12, mégis 30%-kal gyorsabb a tablet. Elsőnek hasonlította össze az AnTuTu az iPad Air-t és az iPhone 12-t, és kifejezetten érdekes lett az eredmény. Az A14 Bionic chipset ugyanis egy az egyben ugyan az mind a két eszközben. […]
The post Az iPhone 12 30%-al gyengébben teljesít, mint az iPad Air – ugyan az az A14 Bionic chip található bennük appeared first on Techkalauz.

A negyedik generációs Apple táblagép ugyan azt az 5 nm-es A14 Bionic chipsetet használja, mint az iPhone 12, mégis 30%-kal gyorsabb a tablet.

Elsőnek hasonlította össze az AnTuTu az iPad Air-t és az iPhone 12-t, és kifejezetten érdekes lett az eredmény. Az A14 Bionic chipset ugyanis egy az egyben ugyan az mind a két eszközben. Ez nem idegen az Apple-től, ugyanis az iPhone XS-sel is ez volt a helyzet, ugyan az az A12 volt az akkori iPadben, mint a telefonban.

Az eredmény meglepő, a nagy házba szerelt A14 30%-kal jobban teljesít GPU szinten. Viszont CPU téren a különbség csak 9%, amely szomorúságra nem ad okot.

Ugyan ezt a teljesítménykülönbséget fedezhettük fel az A12 Bionic esetében is 2 éve, amikor az iPhone XS-t nyomta le az akkori iPad Air.

techkalauz.hu – az online tech magazin

The post Az iPhone 12 30%-al gyengébben teljesít, mint az iPad Air – ugyan az az A14 Bionic chip található bennük appeared first on Techkalauz.

További tartalmak

One less thing. Steve Jobs ikonikussá vált mondatát kifordítva így foglalható össze az Apple kedd esti bemutatója, ahol új órák és új táblagépek is előkerültek – csak éppen a menetrend szerint szeptemberben érkező iPhone nem. Cserébe az Apple Watch-ból és az iPadből is van olcsóbb újdonság is.

Egy extra kiegészítő segítségével házasítana össze két iPadet az Apple úgy, hogy számítógépként funkcionáljanak. De a táblagép iPhone-nal is helyettesíthető lenne.

Most végre nem csak promóciós anyagokon csodálhatjuk meg a legújabb Apple táblagépet, ráadásul annak dobozába is bekukkanthatunk.

Az Apple kedden tartja soron következő rendezvényét, amelyen az iPhone 12 család és pár más készülék is bemutatkozik.

Az Adobe grafikusoknak szánt programját sikerrel átültette az Apple táblagépére is.

2018 óta nem volt példa arra, hogy az iPad táblagépek eladásairól beszéljen bármilyen hivatalos formában az Apple.

Az iPhone-osok, iPadesek, és más Apple készülékek felhasználói is készülhetnek a frissítésre.

Frissítette az Apple a belépőszintű iPadjét, az iPadet. A nyolcadik generációs tablet megkapta az Apple A12 Bionic CPU-t, amely 40%-kal gyorsabb az előző generációnak és kétszer jobb grafikai teljesítményre képes. Kívülről semmi nem változott, a nyolcadik generációs iPad pontosan ugyanúgy néz ki, mint elődje. Továbbra is támogatja az első generációs Apple Pencilt és a Smart […]
The post Erősödött az iPad nyolcadik generációja appeared first on Tech2.hu.