Az idei Karlovy Vary filmfesztivál helyett országos filmszemle lesz Csehországban

Itt Vary az önök mozijában (Tady Vary ve vasem kine) elnevezéssel 16 filmet vetítenek le július 3-ától kezdve tíz nap alatt csaknem száz csehországi moziban a járvány miatt meghiúsult 54. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál helyett.

További tartalmak:

Az utóbbi időben meglehetősen keveset lehetett hallani a Black Adam munkálatairól, a film első beharangozója azonban garantáltan mindenkit a padlóra küld!
Amióta ugyanis tudható, hogy Dwayne Johnson ...

Ma már két Seth Rogen sem elég egy jó filmhez.

A bájos színésznő, Halle Berry a mai napon ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük legjobb és leghíresebb filmjeit!
The post 7 legjobb Halle Berry film, amit mindenképpen látnod kell appeared first on Filmezzünk!.

A bájos színésznő a napokban ünnepli születésének a 34. évfordulóját! Ennek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna…
The post 10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Mila Kunis-ról appeared first on Filmezzünk!.

Nem kell tovább várnunk Judd Apatow filmjére, végre megérkezett a mozikba a Staten Island királya!
Scott gyerekkora cseppet sem volt ideálisnak nevezhető, különösen azt követően, hogy mindössze hét é...

Új filmmel jelentkezett a Barátok, szerelmek, barbecue rendezője, Eric Lavaine. A Titkok és igazságok már a hazai mozikban!
Béatrice-nak hamarosan megjelenik legújabb könyve, ami nagy lelkesedéssel t...

A farkas gyermekei (2020) – Előzetes A 82 éves Ridley Scott továbbra is gőzerővel dolgozik egyszerre több projekten is. Ezúttal egy igazán remeknek tűnő sorozattal állt elő, mely igen sötétnek és hátborzongatónak ígérkezik, sőt ez az egyik legjobban várt idei sci-fi sorozat. A Raised by Wolves magyar fordításban A farkas gyermekei címet kapta. A történet […]
The post Előzetest kapott a Ridley Scott által is rendezett A farkas gyermekei sci-fi sorozat appeared first on Filmezzünk!.

Vajon Hugh Jackman is sikeres lett volna James Bondként, vagy John Travolta a Forrest Gumpban, esetleg Tom Cruise, mint Vasember?
The post 10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza appeared first on Filmezzünk!.