Bárki megrendelheti a Rick és Morty vajadagoló robotját

A Rick által életre hívott és öntudatra ébredt, szerencsétlen sorsú robot természetesen nem csak a vajunk mozgatására lesz alkalmas.
További tartalmak

A Qualcomm még csak tegnap leplezte le a Snapdragon 888-at, azonban egy ehhez az SoC-hez tartozó eredmény már napvilágot is látott. Az eszköz, amely ilyen hardverrel lett mérve a Vivo V2056A kódnevet viseli. Különös, hogy nem ez az egyetlen eszköz, amely a Snapdragon 888-at használta. Egy új Geekbench felhasználó tesztelte le Geekbench alatt a Vivo […]
The post Megvannak a Qualcomm Snapdradon 888 Geekbench eredményei appeared first on Techkalauz.

Nem meglepő módon a tech világát most elöntik a Snapdragon új SoC-jéről szóló hírek. Most arról érkezett információ, hogy mely cégek jelentették be igényüket a 888-ra. Az információk hivatalosak, a Qualcomm is megerősítette őket. A Qualcomm új csúcs-chipsete érkezését már régóta várta az iparág, egyből reagáltak is a cégek, akik érdekeltek a kérdésben. Ez azért […]
The post Rengeteg márka jelentette be, hogy Snapdragon 888-al szerelné telefonjait – a Qualcomm ezt meg is erősítette appeared first on Techkalauz.

Miután a munkahelyi megfigyelés elősegítésével vádolták a Microsoftot, a redmondi óriás változtat.

A pletykák szerint tényleg nyugdíjazza a Galaxy Note szériát a Samsung, de egy utolsó modell még jöhet jövőre.

Az amerikai járványügyi központ (CDC) szakemberei szerint a 14 napos karantént sokan nehezen viselik, ezért érdemes lenne csökkenteni annak idejét. Úgy vélik, járványügyi szempontból 7-10 nap is elegendő lehet a megfigyelésre.

A Chang'e-5 űrszonda már a harmadik robotűrhajó, amit Kína a Holdra küldött.

A CD Projekt RED új trailere ízelítőt ad abból, hogy milyen képeket lőhetünk majd játék közben.

Úgynevezett folyadéklencsés technológiát vethet be a következő csúcsmobilok kameráinál a Huawei.