Bemutatkozott a Samsung Galaxy Xcover 5

Strapabíró okostelefon, a mindennapi felhasználásban is emészthető kialakítással. A hardver még mindig nem erős, de a célközönség valószínűleg nem is arra számít.
További tartalmak

Az igazán nagy biztonságot sajnos csak Dél-Koreában kamatoztathatják az egyik új Galaxy telefon tulajdonosai, itt érhető majd el ugyanis a Samsung második kvantumtechnikával felszerelt okostelefonja, a Galaxy Quamtum2.

A Samsung bemutatja az új Galaxy SmartTag+ eszközöket, amelyek a Bluetooth Low Energy (BLE) és az ultra szélessávú (UWB) technológiáknak köszönhetően minden korábbinál pontosabb helymeghatározásra képesek. A készülék a csatlakoztatott okostelefon kameráján keresztül, kiterjesztett valóság segítségével, vizuális elemekkel irányítja a felhasználókat a keresett tárgy pontos helye felé.   Az eltűnt tárgyak könnyen előkerülnek A Samsung Galaxy […]
The post Galaxy SmartTag+: Az az eltűnt tárgy kereső appeared first on Techkalauz.

Az egyre fejlettebb kamerával rendelkező okostelefonok elterjedésével a felhasználók egyre könnyebben oszthatják meg a saját történeteiket, a Galaxy S21 sorozat pedig új korszakot nyit a vizuális történetmesélésben. A Samsung Pillanatok weboldalán most bárki megismerheti a különleges készülék képességeit és a Galaxy S21 5G mobillal készült látványos felvételekből állíthatja össze a saját történetét. A kisfilmeket szakértő zsűri értékeli, a legjobbak pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

Hogy a mobilgyártók számára az elmúlt években milyen fontossá vált az okostelefonok kameráinak fejlesztése, azt jól mutatja, hogy a legtöbb mobilkészítő már együttműködésre lépett valamelyik klasszikus fényképezőgépes vállalattal.

Már egy ideje lehet hallani arról, készül a Samsung Galaxy S21 FE, ami lényegében nem más lesz, mint a zászlóshajó modell olcsóbb változata, de azért még továbbra is prémium jellemzőkkel, akárcsak elődje, a népszerű S20 FE. Az okostelefon most azért került a hírekbe, mert az ismert szivárogtatónak, OnLeaks-nek köszönhetően napvilágra került róla néhány renderkép, meg [...]

A Samsung bemutatja az új Galaxy SmartTag+ eszközöket, amelyek a Bluetooth Low Energy (BLE) és az ultra szélessávú (UWB) technológiáknak köszönhetően minden korábbinál pontosabb helymeghatározásra*  képesek. A készülék a csatlakoztatott okostelefon kameráján keresztül** , kiterjesztett valóság segítségével, vizuális elemekkel irányítja a felhasználókat a keresett tárgy pontos helye felé.  

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészülékkel készíti Daubner Anna dizájner legújabb kollekcióját, amellyel az ökológiai sokszínűség és a Magyarországon előforduló természeti értékek védelmére hívja fel a figyelmet. A népszerű budapesti tervező a Samsung támogatásával gyártja le az új kollekciót, a Galaxy S21 Ultra pedig segítségére lesz, hogy minél könnyebben kifejezhesse a gondolatait és megmutathassa kreatív oldalát.

Véget ért az első negyedéves játék, újra kezdődhet a pontgyűjtés! A fődíj ezúttal egy Samsung Galaxy A41 okostelefon.

Ismét értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első két helyezett garantált nyereményben részesül. Figyelem, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre a pontgyűjtésre, a fődíj nyertese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti össze április és június vé...