Bemutatkozott az Alien: Isolation alkotóinak új FPS-e, és egészen más, mint amire számítottunk

A Sega és a Creative Assembly szerint a Hyenas a játékosok vágyait tükrözi.
További tartalmak

Mindenki számára elérhető lett az FSR 2.0 technológia azzal, hogy az AMD nyílt forráskódúvá tette. Mostantól bárki letöltheti és felhasználhatja az FSR 2.0-át, az AMD legmodernebb valós idejű felskálázási technológiáját. A FidelityFX Super Resolution (FSR) technológia lényege ugyan az, mint az Nvidia DLSS-é. Az AMD szerint bármely fejlesztő, aki rendelkezik DirectX12-vel és Vulcan-nal, mostantól KEVESEBB […]
The post Odacsapott az AMD – Mostantól bármely fejlesztő ingyen FPS-eket adhat a játékosoknak appeared first on Techkalauz.

Az Nvidia korábban néhány kiválasztott modellre korlátozta a funkciót, de most megnyitotta a kapukat.

Legalábbis akkor, ha te csatlakozol mások játékához az Arkane Austin vámpíros FPS-ében, és egy másik megkötéssel is számolnod kell.

Ráadásul a Ubisoft tart egy hosszabb próbaidőszakot is, hogy tesztelhessék a játékosok.

Öt új játékot jelentettek be, ami támogatja az AMD FSR 2.0-át. Ennek a technológiának pont ugyan az a lényege, mint az Nvidia DLSS-ének – lényegében FPS-eket hoz. Most pedig számos új játékot kaptunk, amik támogatják az AMD FSR-t. FSR, tehát FidelityFX Super Resolution – hozza a képkockákat, akár csak a DLSS. Most pedig újabb játékokban […]
The post Szia Uram! Teljesítmény érdekel? – Egyre több játékot támogat az AMD „DLSS-e” appeared first on Techkalauz.

A Battlestate Games bejelentette, hogy új játékkal készülnek az Escape From Tarkov közösségének.

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor  és IT tartozék márkája – az új 68,58 cm-es (27”) AGON PRO AG274QS modellell, egy nagy sebességű, 300 Hz-es monitorral bővíti az AGON PRO portfóliót. A monitor gyors IPS panellel van ellátva, DisplayHDR 600 minősítéssel, 1 ms GtG válaszidővel és QHD felbontással rendelkezik, így tökéletesen megfelelő e-sport játékosok és rajongók, különösen az FPS, battle royale és hasonló pörgős játékok kedvelői számára.

Hét éve, nagyjából stabil, mégis meglehetősen szűk játékosbázissal üzemelt a Survarium.