Brutális tankokkal jön a World of Tanks halloweeni eseménye

A szörnyeket megtestesítő hadigépezetek között a rutinos World of Tanks játékosok találnak régi ismerősöket, de új tankokat is csatába vihetünk majd.
További tartalmak

Decemberben sem késő bekapcsolódni a téli pontgyűjtő közösségi játékunkba, melynek fődíja ezúttal a Nintendo jóvoltából egy Nintendo Switch LITE + játék: Animal Crossing New Horizons.

Most is értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első két helyezett garantált nyereményben részesül. Mint mindig, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre a pontgyűjtésre, a fődíj ...

Nem feltétlenül szükséges egy PlayStation 5, hogy valaki megtapasztalja a rendszerhez tartozó új kontroller előnyeit. Az ugyanis már a Steam játékplatformmal is kompatibilis.

A Marvel moziverzum filmjeiben sokáig nem volt „divat”, hogy a szuperhősök vagy segítőik meghaljanak. Aztán felbukkant Thanos, és szép sorjában hullani kezdtek a jófiúk is. A Thanos elleni harcban sok közönségkedvenc szereplő esett áldozatul ilyen vagy olyan módon. Ám nem biztos, hogy mindenkitől végleg búcsút kellett akkor vennünk.
A legtöbben persze a Bosszúállók: Végjáték végén a győzelemért é...

Miyazaki mester új játéka, az Elden Ring akár már jövőre megérkezhet, de ehhez némi szerencse is kell.

Tegnap éjjel a Frotnite hőseinek sikerült legyőznie a világfaló Galactust, de természetesen ez az event nem jelentette az Epic Games játékának végét.

A Honor Watch GS Pro új funkciókkal bővült november végén. A frissítésnek köszönhetően az óra, amely 14-féle MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak  felel meg, így biztosítva a legkülönbözőbb környezeti és más külső hatásoknak való ellenállást, új kijelzőrészlettel gazdagodott, már az időjárás részleteit is mutatja.

A múlt hét folyamán debütált a Netflixen a Moszul ostroma, amelynek produceri munkálatait a Végjáték rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo jegyzi.
A film már az előzetesében is elképesztően drámai és élethű akciót kínál, a történet szerint egy elit kommandós csoport egy igencsak veszélyes küldetésre indul, hogy felszabadítsák az Iszlám Állam megszállása alatt álló Moszul városát.
A film 93 százalé...

Legújabb piaci kutatások alapján az elemzők arra jutottak, hogy a gaming piac világszinten 159 milliárd dollárt kóstál 2020-ban. Ez az összeg 2025-re pedig több, mint 256 milliárd lehet, ha a piac tartja a mostani tendenciákat. A New Zoo nevű kutatócsoport legfrissebb eredményei szerint a világon mintegy 2,7 milliárd gamer él jelenleg, ennek kiszolgálása egy nagyjából […]
The post A játékospiac értéke 2025-re több mint 256 milliárd dollár lesz appeared first on Techkalauz.