Csak remélni lehet, hogy nem fog lakott területre zuhanni az elszabadult kínai rakéta

Az új kínai űrállomás modulját szállította volna, de elszabadult, és a Föld körül kering a Hosszú Menetelés 5B nevű rakéta.
További tartalmak

Volt, akinél a hiba 24 óra alatt 30 gigabájttal rövidítette meg a merevlemez kapacitását.

Hat hónapon át kedvezményes tarifákkal segíti új üzleti ügyfelei újraindulását a Telenor Magyarország – azzal a feltétellel, hogy a cég utána másfél évig még a szolgáltatónál marad.

Modern módszerrel csökkentené az ételpazarlást a bolthálózat.

Hasznos is tud lenni a Facebook, ha kell. Még olyan helyzetekben is, amikor teljesen tanácstalan történészek szorulnak segítségre.

Amióta 2015-ben bemutatásra került az első igazi vezeték nélküli fülhallgató készülék, a tömegek körében igen népszerű eszközzé vált.

A Hosszú Menetelés 5B visszatérése teljesen ellenőrizetlen módon zajlik, egyesek attól tartanak, hogy a szerkezet lakott területen landol.

Júliustól az adóhivatal maga is elkészíti az áfabevallási tervezetet. Egyszerűbb lesz ezzel a cégek dolga? Elkerülhetők a buktatók is? A könyvelő számát törölhetjük a telefonunkból? Öt pontban bemutatjuk, hogy egyáltalán nem.

Nem kerül túl messzire a pályától, csak a háttérben lévő logó változik: a Google helyett az Apple-nek dolgozik tovább a mesterségesintelligencia-kutatással foglalkozó Samy Bengio.