Daily Kaodoku

Sodoku változat, amelyben összeállított szimbólumokkal kell kitölteni a sorokat és oszlopokat.
További tartalmak

Navigáld az autót a célba! Tervezd meg előre az útvonalat és indítsd el a futamot!

Oldj meg sakk feladványokat! Adj néhány lépésben mattot!

Ne hagyd, hogy megteljen a tábla! Rakj legalább 4 egyszínű kockát egymás mellé, hogy felszabaduljon a helyük! Kialakíthatsz vízszintes, függőleges, átlós sorokat és kombókat is.

A Puding Szörny küldetése, hogy megmentse barátait a hidegszívű hűtőszekrény tulajdonosától! Az ULTIMATE MEGA MONSTER-be történő növekedés a legmegbízhatóbb tervnek tűnik.

A Monster Blocks puzzle játékok keveréke. A leeső blokkokat szinte ugyanúgy irányíthatod, mint a Tetrisben, de a feladata nem a sorok kitöltése, hanem 3 vagy több azonos színű blokk csatlakoztatása.

Rajzoljd a fenti körök mintáját a táblán található elemek segítségével. Használj bónusz elemeket a képernyő alján, ha megakadsz!

Segíts Róka úrnak varázslatos kalandjaiban. Válts nappal és éjszaka között a továbbjutáshoz, készíts kőklónokat a magasabb ugráshoz. Gyűjtsd a zöld drágakövek és juss túl a pályákon!

Zselés lett az egész asztal! Megszabadulhatsz tőle, egy zselé eltávolító szerrel, de vigyázz, csak néhány csepp van hátra, okosan kell felhasználnia őket a tökéletes fröccsenő láncreakció biztosításához!