De tényleg, honnan jön Darth Vader ikonikus sisakja?

A Star Wars univerzum egyik legnagyobb talánya, amelyre most a jelek szerint választ kaptunk: honnan ered Darth Vader ikonikus sisakja? Erről eddig mindenki úgy tudta, hogy Anakin Skywalker először a klónok háborúja idején öltötte magára. De most egy új képregényből kiderült, hogy messze nem ez a helyzet.
A Star Wars Adventures képregény-sorozat tizenharmadik epizódjáról van szó Elsa Charretier é...
További tartalmak

Érdekességek Az elit alakulat című minisorozatról Az elit alakulat (Band of Brothers) egy 10 részes amerikai második világháborús filmsorozat, mely Steven Spielberg és Tom Hanks produceri közreműködésével készült Stephen E. Ambrose regénye alapján. A sorozatot néhány évvel a hasonló kategóriájú film, a Ryan közlegény megmentése után mutatta be az HBO amerikai csatorna, és még ma […]
The post 10 meglepő érdekesség Az elit alakulat című minisorozatról appeared first on Filmezzünk!.

Ewan McGregor meleg lesz legközelebbi filmjében Ryan Murphy, a Glee, American Horror Story és a Ratched alkotója, Christine Vachon és Pamela Koffler az 1970-es években világhírűvé vált meleg divattervezőről, Roy Halston Frowickról, vagy ahogy mindenki ismerte, Halstonról forgattak minisorozatot a Netflixnek. Íme az előzetes: A sorozat Halston felemelkedését, excentrikus életét és bukását mutatja be, és […]
The post Ewan McGregor meleg lesz legközelebbi filmjében appeared first on Filmezzünk!.

Az HBO végre hivatalosan is közzétett néhány fotót a készülő Trónok harca előzménysorozatából.
A Sárkány háza az eredeti széria történései előtt 300 évvel játszódik majd, amikor a Targaryenek számítottak legbefolyásosabb uralkodói családjának. Egy belső viszály azonban kikezdi azt az egységet, amely erőssé tette őket, így az ország egy polgárháborúba sodródhat.
A sorozat fedélzetén már ott van M...

Új adásunkban összegezzük röviden az Oscart, kielemezzük a filmet, amelyért Anthony Hopkins megkapta a szobrot, felháborodunk a legjobb rövidfilmen és a Mortal Kombaton, és jól megdicsérjük Bob Odenkirk és Mads Mikkelsen új filmjeit. Kiderül továbbá, hogy:

Milyen az üzbég Cinema Paradiso,
lehet-e thrillert forgatni a demenciáról,
mi a baj a Nagy-Magyarország alakú vértócsával,
kell-e a dráma egy gerinckitépős filmbe,
kit akar összeverni egy könyvelő a buszon,
mennyire jó színész Mads Mikkelsen,
és mit fogunk elsőként megnézni az újranyíló mozikban?

Az adásban kielemeztük még A Sólyom és a Tél Katonája sorozatot is, de végül kivágtuk ezt a részt, hogy két óra alatt tartsuk a játékidőt. Helyette a Filmvilág Patreon-oldalára tettük fel.
[...] Bővebben!

Kapott egy új, rövidebb előzetest az MCU-s Loki tévésorozat, ami az eredeti terveknél hamarabb startol el a Disney+ streamingplatformon.

Sokan a mai napig félnek a hibrid autóktól, mert nem akarják töltögetni őket. Van egy jó hírünk, nem is feltétlenül kell – ezt jártuk körbe a Schiller Autó Családdal. Meredeken ível felfelé a hibrid autók eladása, s ez nem csak annak köszönhető, hogy a műfajt sorozatgyártásban 1997-ben kezdő Toyota egyre több modellje kapható hibrid hajtáslánccal, […]
The post Nem minden hibrid autót kell konnektorba dugni appeared first on technokrata.

A márka újabb játékra fókuszáló modellel bővíti a Momentum-sorozatot, mely ígéretes specifikációjával sokaknak lehet jó választás.

Marvelből soha nem lehet elég, végignéztük a Dinsey+ második szuperhősös sorozatát.