Dugig van Worms-játékokkal a Humble Bundle új csomagja

Kifejezetten jó áron juthatunk most hozzá a harcos kukacokról szóló széria több darabjához is.
További tartalmak

Érdekességek Emma Stone színésznőről Emma Stone Oscar, és Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Eleinte különböző tévésorozatokban tűnt fel, mint a Médium. 2008-ban szerepet kapott A házinyuszi vígjátékban, mely meghozta számára a sikert. Azóta több olyan nagyszabású filmben is játszott, mint a Könnyű nőcske, A csodálatos pókember, az Őrült, dilis, szerelem, vagy éppen a Gengszterosztag. A színésznő […]
The post 8 dolog, amit nem hittél volna Emma Stone-ról appeared first on Filmezzünk!.

Természetesen a PC-sek sem maradnak ki a Hello Games fejlesztéséből.

Nem sok mindent tudtam elöljáróban erről a filmről, csupán annyit, hogy egy őrült gyilkos bohócmaszkban elkezd csinos nőket öldösni. Mivel a legtöbb helyen átlagos, vagy kicsivel a közepes alá értékelést kapott, gondoltam, teszek vele én is egy próbát, és majd meglátom... Műfaji besorolása szerint a néző fog kapni horror-, vígjáték- és thrillerelemeket is, ami azért nem igazán fedi teljesen a való...

A szörnyeket megtestesítő hadigépezetek között a rutinos World of Tanks játékosok találnak régi ismerősöket, de új tankokat is csatába vihetünk majd.

Szeretnénk már végre legalább egy cyberpunk játékot elkezdeni, de az ígéretes akció-RPG, a The Ascent is csúszik, sajnos már csak jövőre próbálhatjuk ki. Viszont van egy jó hír is.

Az előfizetők olyan címeket kapnak majd, mint a Days Gone, a God of War és a Monster Hunter: World.

Befutottak a Ubisoft új játékának első értékelései, és vegyesek a pontszámok.

November 12-18. között rendezik meg az 1. Budapesti Nemzetközi Sportfilm Fesztivált, amelyen ismert sportolók és sportrajongó szakemberek beszélgetnek a közelmúlt legjobb és legérdekesebb sportfilmjeiről az Art+ Cinemában. A programba került hat egészestés dokumentumfilm és hét játékfilm különböző sportágakról szól, közülük több alkotás Magyarországon most látható először. Valamennyi film magyar feliratos lesz. Az esemény fővédnöke Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. 
A programba kerülő hat dokumentumfilm közül az első, november 12-én, csütörtökön 19 órai kezdettel a Túl minden határon lesz, mely az olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó Margarita Mamunról szól. A film után Csisztu Zsuzsa, olimpiai nyolcadik helyezett tornász, műsorvezető és Vass Dóra, 38-szoros magyar bajnok ritmikus gimnasztikázó beszélgetnek a sportágról és annak olimpiai bajnokáról. 
[...] Bővebben!