Egyelőre több mint 100 PS4-es játékkal van gond PlayStation 5-ön

Az előző generáció játékkínálatának túlnyomó részét különösebb nehézség nélkül futtathatjuk PS5-ön, ám akad számos olyan cím is, amelyik elindul ugyan, de közben kisebb-nagyobb hibákat produkál.
További tartalmak

Annyira eredetileg csak PS5-re tervezett játékról derült ki, hogy végül Playstation 4-en is megkapjuk. Vajon az Insomniac következő projektje is igazodik a trendhez?

A Zombies Onslaught kizárólag PS4 és PS5 konzolokon lesz elérhető a megjelenést követő tizenkét hónapban.

Mit jelent a visszafelé kompatibilitás? Milyen játékok nem fognak futni PS5-ön? Mi a helyzet a kontrollerekkel és a PSVR-ral? Jobbak lesznek a PS4 címek is az új konzolon? Összeszedtünk pár hasznos választ.

Legalább részben megnyugodhatnak azok, akik attól tartottak, hogy egyetlen PlayStation 4-es játék mentése sem emelhető át az adott cím felújított, PS5-ös kiadásába.

Új szolgáltatást indít a Sony PlayStation Collection Plus néven: egy olyan játékválogatást, amibe a PS4-re készült legjobb szoftvereket találhatjuk.

Érdekes módon mind Európában, mind az Egyesült Államokban ugyanaz a játék vezeti a PS5-ös listát - és ez nem a Sony egyik saját alkotása.

A PlayStation 3-as korszak egyik hangsúlyos játéka volt a Demon's Souls – leginkább a rendkívül változatos ellenfelek miatt. Az izzasztó program most új köntösben, a modernebb PlayStation 5-ön lett játszható – csak legyen hozzá türelmünk.

A Sony bejelentette, hogy azonnal eltávolítja a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ból, és teljes visszatérítést ad azoknak az embereknek, aki digitálisan vásárolták meg a játékot ezen a Store-on keresztül. A PlayStation-felhasználók rendkívül gyenge teljesítményt és gyakori összeomlást tapasztaltak az alap PS4-en. “A Sony törekszik az ügyfelek magas szintű elégedettségének biztosítására, ezért elkezdjük a teljes visszatérítést […]
The post Cyberpunk problémák – Sony eltávolította a játékot a PlayStation Store-ból appeared first on Techkalauz.