Előzetest kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

A Neil Gaiman képregényéből született adaptáció a Netflix műsorkínálatát erősíti majd.
További tartalmak

Nem kis botrányt kavart a napokban David Chappelle frissen megjelent Az utolsó fejezet című önálló műsora, amelyben leszögezte, hogy a továbbiakban nem kíván viccelődni a transzneműeken és az LMBTQ tagjain.
Chappelle botrányáról korábban ITT írtunk, és bár azóta számos támadás érte a népszerű humoristát, Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója továbbra is kiáll mellette. Sarandos egy közleményben...

A Netflixen elérhető Az utolsó fejezet című műsorban David Chappelle ugyan leszögezte, hogy többé nem kíván viccelődni a transzneműeken és az LMBTQ tagjain, úgy tűnik ezzel igencsak elkésett a humorista.
“Befejeztem, amíg nem vagyunk biztosak abban, hogy közösen tudunk nevetni ezeken a dolgokon, nem beszélek erről a témáról” - mondta Chappelle a korábbi viccekre vonatkozóan. A GLAAD médiafigyelő ...

A könyvesboltokat már évekkel ezelőtt elárasztották a skandináv krimik, amik kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Most viszont a legnagyobb streaming szolgáltatónál is felbukkant egy jellegzetes skandináv krimi, csak épp ezúttal egy dán sorozat formájában. A gesztenyeember szeptember végén debütált a Netflixen és jelenleg a negyedik legnézettebb műsornak számít.
A gesztenyeem...

Előzetest kapott a Netflix grandiózusnak ígérkező musical filmje, melyben Andrew Garfield lesz a főszereplő Itt van egy feltörekvő rendező, akire érdemes odafigyelni: egy Lin-Manuel Miranda nevű fickó. Hamarosan megjelenik az első rendezőként is jegyzett filmje, miután korábban a színház világában már mutatott némi tehetséget… A Netflix műsortárába érkező filmje, a tick, tick… BOOM!, Jonathan Larson […]
The post Előzetest kapott a Netflix grandiózusnak ígérkező musical filmje, melyben Andrew Garfield lesz a főszereplő appeared first on Filmezzünk!.

Alig néhány hete debütált a Netflix műsorkínálatában a Nyerd meg az életed, a streaming szolgáltatónak azonban máris komoly perrel kell szembenéznie legújabb sorozata miatt.
A Nyerd meg az életed a Netflix egyik legnépszerűbb tartalmának számít jelenleg Dél-Koreában, arra viszont aligha számítottak a streaming szolgáltatónál, hogy a népszerűség miatt egy perrel is számolniuk kell.
Az ország egyi...

Átadták a legjobb tévés műsoroknak járó díjakat az idei Emmy-gálán, a Netflix megint örülhet.

Baromi ütős előzetest kapott Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös mozija, a Különösen veszélyes bűnözők Idén ősszel érkezik Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot közös filmje, a Különösen veszélyes bűnözők, amelyhez megérkezett az első előzetes. Rawson Marshall Thurber rendezése a tervek szerint idén novemberben érkezik a Netflix műsorkínálatában. A film premierjét egyébként maguk a […]
The post Baromi ütős előzetest kapott Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös mozija, a Különösen veszélyes bűnözők appeared first on Filmezzünk!.

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a 2017-ben bemutatott Gyűlölet, amely enyhén szólva se lopta be magát az előfizetők szívébe.
Michael Kehoe rendezése akár elrettentő példaként is szolgálhat, miként ne készítsünk történelmi tematikájú horrorfilmet. A történet szerint egy fiatal lánynak épp sikerült kiszabadulnia apja zsarnoki és féltő gyámsága alól, a férfi azonban a nyomába ered, haragjába...