Ezzel a szoftverrel gyerekjáték az adatok áthelyezése

A költözés mindig nyűg, ha pedig az adataidat kell áthelyezni, veszélyt is rejt magában. Profi eszközzel ez nem lehet gond, amilyen a Disk Copy Pro is.
További tartalmak

Új adásunkban összegezzük röviden az Oscart, kielemezzük a filmet, amelyért Anthony Hopkins megkapta a szobrot, felháborodunk a legjobb rövidfilmen és a Mortal Kombaton, és jól megdicsérjük Bob Odenkirk és Mads Mikkelsen új filmjeit. Kiderül továbbá, hogy:

Milyen az üzbég Cinema Paradiso,
lehet-e thrillert forgatni a demenciáról,
mi a baj a Nagy-Magyarország alakú vértócsával,
kell-e a dráma egy gerinckitépős filmbe,
kit akar összeverni egy könyvelő a buszon,
mennyire jó színész Mads Mikkelsen,
és mit fogunk elsőként megnézni az újranyíló mozikban?

Az adásban kielemeztük még A Sólyom és a Tél Katonája sorozatot is, de végül kivágtuk ezt a részt, hogy két óra alatt tartsuk a játékidőt. Helyette a Filmvilág Patreon-oldalára tettük fel.
[...] Bővebben!

Valószínűleg véletlenül, de a Blizzard egy pillanatra tudatta a világgal a játék első kiegészítőjének újrakiadási dátumát.

Itt a Fűrész 9 vadonatúj előzetese magyar nyelven is! 2004-ben indult a brutális Fűrész-széria, amit sokan egyenesen „gyilokpornó”-nak titulálnak, hiszen az áldozatok a lehető legkegyetlenebb, legfelkavaróbb módon halnak meg az alkotásokban. 2010-ben bemutatták az utolsó, hetedik részt, ami nagyjából lezárta a cselekményt, majd négy évvel ezelőtt a Fűrész: Újra játékban cím horrorral próbálták feléleszteni a […]
The post Itt a Fűrész 9 vadonatúj előzetese magyar nyelven is! appeared first on Filmezzünk!.

Egyelőre még nem túl széles a FIFA 21 kínálat, de valahol el kell kezdeni.

A márka újabb játékra fókuszáló modellel bővíti a Momentum-sorozatot, mely ígéretes specifikációjával sokaknak lehet jó választás.

Tizenkét percen át nézhetjük mozgás közben május egyik kiemelten érdekes játékát.

A cég jelentése alapján hiába csökken a havi aktív játékosok száma, így is több pénz folyik be.

Felár nélkül játszhatnak a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel.